supravires pisze:
kurcze wy w ogole cos czujecie po takich slabych gowienkach jak napoje izotoniczne?
again and again
Jakos tydzien pozniej wycofali go..... szkoda bo jak sobie to przypome mysle o takim bialym proszku ktory okazjonalnie spozywam ;-)
Ciekawe czy tam bylo faktycznie cos w tym stylu.
A na dzien dzisiejszy lubie red bulla, burn i Rh+(chyba tak to sie nazywa)
aree1987 pisze:To nie są napoje izotoniczne ale energetyzujace. Izotoniczne sa np Powerade'y i nie dzialaja w zaden sposob energetyzujaco bo nie zawieraja kofeiny, tauryny etcsupravires pisze:
kurcze wy w ogole cos czujecie po takich slabych gowienkach jak napoje izotoniczne?
kawa na mnie bardzo słabiutko dziala
wujek supra
Natomiast speed8 to totalna sciema + slomka... nic mnie nie podstymulowaly nawet 3 sztuki.
P:S wiadomo co dodaje skrzydel :rolleyes:
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Dla mnie podczas dlugiej jazdy samochodem - 2 red bulle sa idealnym dopalaczem.
Po adekwatnej dawce kofeiny w kawie trzęsa mi sie ręce, bolą stawy i zapierdala serce.
A tu jest takie pobudzenie bardziej umyslowe - chociaz fizyczne też.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.