4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 312 / 12 / 0
Co do duposcisku kolega ma racje. Jaki jest cel w robieniu absty skoro i tak zyje sie tylko cpaniem? Mozna zacisnac poslady i poczekac az tolerka zleci, ale nie ma sie co oszukiwac. Duzo ludzi rzuca dragi dla drugiej osoby, dla rodziny, a nie dla samego siebie i na koniec dnia nigdy nic z tego nie wychodzi.

A dzial metkatynon jest na tyle pojebany, ze zamiast upominac o ryzykach i zagrozeniach w celu minimalizacji uzaleznienia i szkod, to mowi sie o napierdalaniu w kabel, ze tylko w tym jest sens, a potem wchodza ludzie po 16-17 lat, naczytaja sie i leca po igly, bo koledzy z forum im zasugerowali napierdalanie w kanal.
moor1992
  • 596 / 1 / 0
Walnąłem kota tylko 5 razy dożylnie plus wiele przepłuczek , czemu po 5 miesiącach przerwy do dziś mnie bardzo ciągnie ? xd i do tego 5 razy śnił mi się że go zapodaje i juz mam czuć to działanie i się budze xd
  • 658 / 10 / 0
Przejebane xD
Ja nie spodziewalem sie ze cisnienie bedzie az tak wielkie przy IV, ale robie sobie przerwe i chyba wroce do kody bo przejscie na nie branie niczego fatalnie wplywa na cisnienie.
All I can do is just pour some tea for two
And speak my point of view,
But it's not sane...
  • 596 / 1 / 0
Do tego jak zepsuła mi się synteza było smutno xD , ale próbuje rozkminić pewną synteze przy kieliszkach i pewnie zrobionej syntezie a ciepło przy acatarze xD
  • 733 / 2 / 0
Dzisiaj stuknął mi tydzień przerwy, założyłam się z Sonenem o stówkę, że już nigdy nie walnę kota. To niby dopiero tydzień, ale przez ten czas ani sekundy ciśnienia. Fajnie, co nie? :)
Uwaga! Użytkownik ifau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 658 / 10 / 0
U mnie prawie 3 tygodnie. Od kilku dni ciśnienie jest praktycznie znikome, nawet jak pomyślę o kocie. Najgorszy był drugi tydzień, ale jakoś dałem radę.
Powodzenia ifau, nie daj się! :)
But it's not sane...
  • 733 / 2 / 0
no nie dam sie, bo będę musiała płacić Sonenowi :D
Ale dajcie spokój, kot jest tak chujowy. Ogólnie ketony to kojarzą mi się głównie z zajebistym ciśnieniem na dorzutkę. :(
To robi z mózgu galaretę, nie warto
Uwaga! Użytkownik ifau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 10 / / 0
Powiem wam coś ciekawego...

...właśnie oglądałem milionowypierwszy raz Requiem dla snu :D

Wszyscy umrzecie bez rąk w więzieniu lub w psychiatryku.
Miłego wieczoru :*
"ćpun jest dobry tylko jak ćpa i przestał ćpać
gdy nie ćpa to zwierze..."
  • 733 / 2 / 0
nie no, ja już jakiś czas temu odkryłam coś, czego jeden z głównych bohaterów jak widać nie wiedział - że człowiek ma więcej kabli w które można strzelać, niż tylko ten na zgięciu. Ja wiem, że to jest święty kabel, ale jakby mi się tak rozjebał jak kolesiowi z requiem to już bym się przeprowadziła w inne miejsce z igłą.
Poza tym, nie podaję nic iv od już ponad tygodnia :D Oprócz tego, że nie wrzucam kota, tak tego.
  • 658 / 10 / 0
Ayahuasca pisze:
Powiem wam coś ciekawego...
...właśnie oglądałem milionowypierwszy raz Requiem dla snu :D
Wszyscy umrzecie bez rąk w więzieniu lub w psychiatryku.
Miłego wieczoru :*
zmień koleś gusta filmowe, bo tanią propagandę oglądasz ;D

ifau, całkiem na trzeźwo jedziesz?
But it's not sane...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ekstrakt z konopi wykazuje wyższą skuteczność niż opioidy u pacjentów z przewlekłym bólem pleców

Ekstrakty z konopi pochodzenia roślinnego zapewniają lepszą ulgę w bólu oraz inne klinicznie istotne korzyści w porównaniu z opioidami u pacjentów cierpiących na przewlekły ból dolnej części pleców – wynika z danych z badania klinicznego opublikowanego w czasopiśmie Pain and Therapy.

Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.

Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.