Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 87 / 3 / 0
Jestem ciekawy jak wygląda dzisiaj sprawa ważonej dobrej jakościowo fety, dla ludzi zażywającej jej na co dzień, czyli sprzedawanej minimum po 5g z wagi. Jeśli jesteście z jakiegoś małego miasteczka piszcie najbliższą dużą miejscowość która znajduje się w pobliżu, żeby zachować anonimowość. Ja osobiście jeszcze nie dawno miałem jedno źródło, gdzie za ważoną czystą 4g z wagi (czasami w jednej zbitej bryle). Płaciło się od 130zł- 150zł w zależności od miesiąca. Trzeba było po nią się udawać do Częstochowy. Jak sprawa wygląda w innych miastach?
Ostatnio zmieniony 03 marca 2017 przez Thirteen, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Zmiana nazwy tematu.
  • 2372 / 56 / 0
Łokolice Torunia - 100 za piątkę. Pewnie dałoby radę jeszcze taniej. :) A worki wychodzą naprawdę przednie - jeden starczył na całą noc i jeszcze na poprawkę z rana (mam tutaj na myśli "porządnie" - turniej FIFA, Worms). Jakościowo first class (skala według tego, co gonią).
Ostatnio zmieniony 13 marca 2013 przez hipollek, łącznie zmieniany 1 raz.
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
  • 46 / 1 / 0
Zabrze aktualnie 60-80zl za 5 . jakość przerózna raz trzeba cała piątke zjeść raz po polowce latasz cały dzień
  • 312 / 1 / 0
5g trzeba wpierdalac tego gowna zeby bylo dobrze? hahah co za porazka
  • 2372 / 56 / 0
W takim przypadku kupujesz najdroższy tynk/gips w swoim życiu. :-D
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
  • 46 / 1 / 0
takie gówno u nas jest bo kazdy przesiadl sie na mephedrone( swoja droga wiekszosc to miksy a nie meph :D) ja narazie motam dobrego smierdziela za 80 5g i po polowce jest gites a tamten syf to kij wie co to jest predzej niz gips stawial bym kreatyna i tabletki na pseudoefce ... najlepsze to ze nie raz widzialem jak ludzie to hurtem brali :D
ps. Ludzie bez tolerki na tym śmierdzielu co jest teraz to we 2 osoby caly dzien i noc latają
Ostatnio zmieniony 13 marca 2013 przez krzysiek111, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2334 / 9 / 0
"po połówce jest gites"- to nie jest gites. Po połowie z połówki jakby było gites, to dalej nie byłoby gites. Po połowie z połówki z połówki jakby było gites to już można by powiedzieć, że jest gites, albo przynajmniej że nie jest źle.
Z tego co się orientuję to za stówkę w Krakowie kupi taką, że gram na cztery krechy podzielisz i jakoś zadziała i to jest określane jako dobre. Kurfa.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 141 / 2 / 0
blablab pisze:
"po połówce jest gites"- to nie jest gites. Po połowie z połówki jakby było gites, to dalej nie byłoby gites. Po połowie z połówki z połówki jakby było gites to już można by powiedzieć, że jest gites, albo przynajmniej że nie jest źle.
Dokładnie. Jakieś 6-7 lat temu kupiłem pół grama..i przez 4 dni chodziłem srogo naspidowany. Takie to były czasy.
Sorry za offtop, feta już mnie nie interesuje i nie mam pojęcia za ile można u mnie kupić 5 :) Ale kumpel coś wspominał o 100 zł, tylko że to jest właśnie feta z gatunku "po połówce jest gites". Polska południowo-centralna.
  • 16 / 1 / 0
blablab pisze:
Z tego co się orientuję to za stówkę w Krakowie kupi taką, że gram na cztery krechy podzielisz i jakoś zadziała i to jest określane jako dobre. Kurfa.
niestety ale tak jest.

rozne dzielnice, rozne dojscia, rozni 'producenci'

szalu nie ma niestety.
  • 867 / 12 / 0
WestWisla pisze:
blablab pisze:
niestety ale tak jest.

rozne dzielnice, rozne dojscia, rozni 'producenci'

szalu nie ma niestety.
Gadanie, w Krakowie jest dobra feta serio. Nie można patrzeć po dzielnicach tylko mieć kogoś konkretnego, ja biorę piątkę za 80zł (tyle, że typek nie goni mniej niż 5) i półtorej-dwie setki wypierdalają mocno.
ChÓj!
ODPOWIEDZ
Newsy
Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.