Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Satif pisze:Zasnął ktoś u fryzjera?
Obudzić mnie przez 10minut nie mogła
Nie byłem już w tamtym zakładzie fryzjerskim więcej
GIAbitches pisze:Ufffff.. Wstał i jest na mnie napalony. Więc wszystko działa :yay:
GIAbitches pisze: nie będę następnym razem odmawiała seksu
Na szczęście zdarzył mi się tylko jeden większy przypał po gieblu (od tamtej pory staram się uważać) w mojej 14 miesięcznej karierze. Przesadziłam i padłam jak lalka na podłogę w klubie. Ochrona mnie wyniosła na świeże powietrze, gdzie przebudziłam się na chwilę. Mówię że jest wszystko ok i poszłam. Udało mi się przejść kilkanaście metrów i znowu padłam. I tak kilkukrotnie. Do tego strasznie męczące wymioty (mieszałam z niewielką ilością piwa).
O trzeciej, jak zawsze, GBL skończył działać i przyszedł czas na polewkę. Dziewczyna także się przebudziła i uświadomiła mnie, że mam dupną ranę ciętą na plecach (wynik upadku przy otwieraniu drzwi) i mniejszą, miażdżoną na piszczelu (nie mam pojęcia skąd
angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.