Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 240 / 4 / 0
Ostatnio 10mg diazepamu + 300mg kodeiny mnie rozwaliło, a teraz coś innego. Przede wszystkim: wtedy wszystko przyjąłem naraz i bez kofeiny, w dodatku było to czyste 300mg kody z roztworu antidolu. A teraz:
- 30mg diazepamu łącznie przez cały dzień (20mg rano, potem 5mg i teraz znów 5mg), ok. 40 minut temu 300mg kodeiny z Thiocodinu bez rozkruszania + mała kawa. Thiocodin bez rozkruszania jak najbardziej działa, ale ładuje się długo i o wiele słabiej. Niemniej jednak zaskoczyło mnie, że kodeiny prawie w ogóle nie czuje aż do teraz... Jedynie lekkie nudności, zwężone źrenice.
Brak działania kodeiny wnioskuje także stąd, że po prostu napierdala mnie ząb.
  • 240 / 4 / 0
Witam,
Opisywałem już ten miks w innym temacie ale myślę, że zasługuje on na "powtórkę" i wyróżnienie, jako jeden z najlepszych (dla mnie najlepszy) miksów benzodiazepin z opioidami. Poleciłem go kilku osobom i wszystkie potwierdziły, że potęga (kudol, jak czytasz to napisz!). Mianowicie:
- Najpierw X mg klonazepamu + X mg alprazolamu (w moim przypadku 2mg klona i 3mg alpra);
- Następnie, po jakichś 20-30 minutach, jak benzo zaczną się już dobrze wkręcać, zarzucamy jednocześnie X mg tramadolu i X mg difenhydraminy (Apap Noc).
- Ostatnią rzeczą jest ewentualna kawa, żeby zniwelować senność. Nie może być za mocna, bo zepsujemy efekty. Ja wsypuje jedną łyżeczkę i duuuużo cukru. Chyba że nie odczuwamy senności, to można sobie podarować.
Efekt: 6-7h nieograniczonej, niesamowitej błogości, sedacji i jednocześnie euforycznej motywacji, fizyczne ciepełko, zero problemów, nic nie boli, wszystko jest piękne, a my jesteśmy królami świata i możemy robić cokolwiek, bo wszystko ma sens. Parafrazując: STAN IDEALNY. Chciałbym się tak czuć cały czas. Po prostu legalny i tani odpowiednik Speedballa.
Według mnie i testerów ten miks ma taki potencjał, że aż zasługuje na swoją nazwę.
W moim przypadku wyglądało to tak:
- T+00: przyjęcie 2mg klonazepamu z "Clonazepamum TZF 30x2mg" oraz 3mg alprazolamu z "Zomiren 30x1mg".
- T+30: przyjęcie 400mg tramadolu dwóch rozkruszonych tabletek "Tramal Retard 200" oraz 50mg difenhydraminy z dwóch tabletek "Apapu Noc"
- T+50: wszystko zaczyna się wkręcać, jednak senność jest nadmierna, robię więc średnio mocną kawę z dużą ilością cukru i wypijam ją.
- T+70: osiągnięcie najlepszego stanu psychofizycznego, w jaki kiedykolwiek wpadłem.

Dodam, że mam sporą tolerkę na benzo, zerową na tramadol, lekką na antyhistaminy (o ile można na nie mieć tolerkę), dodatkowo jestem doświadczonym narkomanem i mimo że mało ważę, mam wyrobiony łeb. Moje proporcje nie nadają się więc dla początkujących. Dla newbie radzę:
- 1mg klonazepamu, 1mg alprazolamu, 200mg tramadolu, 25mg difenhydraminy, średnia kawa.
Można sobie także podarować difenhydraminę, która jest głównie odpowiedzialna za senność. Znacznie jednak wzmacnia działanie i opio, i benzo.
Pozdrawiam.
  • 36 / 2 / 0
a ogólnie po zmieszaniu benzo z opio to jak jest z agresją u człowieka? staje się bardziej przyjazny i opanowany?
Uwaga! Użytkownik vitalis nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 240 / 4 / 0
Oczywiście. Bernzo likwiduje wkrurw na kodeinie.
  • 237 / 10 / 0
po doświadczeniu tej "pizdy" postanowiłem ją zrecenzować w tymże dziale jako że jest adekwatny do mojej bani , tyczy się głównie niedzielnych amatorów kody: Zestaw Pro: 200 - 750mg kody ( w zależności od potrzeby ) + 4/5 piw (6%) + 0,5 mj dobrej jakości = bania idealna do posiedzenia na chacie wyluzowania się , wchodzi muza seriale wszystko jest git ale bynajmniej w moim wypadku po po zażyciu K , wypiciu 3 piw vs 3/4 lufek powoli robi chaos wełbie i mimo eurori spory nieogar który ciągnie do zajebistego zmulenia w łóżku... Dziś w tym momencie jakoś tak wyszło że zjadlem zaledwie 1mg klona i z nieogaru przełączyło mi się na zajebisty haj, ogar kosztem eufori... Kiedyś jadłem na raz dawkę kody + clona i totalnie mi się nie pobobało za duża sedacja.. ale ten sposób powyżej na prawdę wspaniały jak ktoś ma opcję ;) zostałem przez tą banię wręcz zobligowany do napisania tego posta o dragach czego nie czyniłem od daawna ! :O

[czas trwania stanu alfa: 4-5h (minus czas co marnujesz go na pisanie na hyperrealu ) ]
All that I need,
Is time for me to breathe.
Dream little dreams,
That only I believe.
Now that I see,
Beyond the light.
I know I'll be,
I'll be alright.
  • 78 / 1 / 0
Rzuciłem kodę na początku lutego, teraz myślę żeby sobie na jeden dzień zrobić mały powrót.
300 mg (ewentualnie 600 %-D)+ 2 mg (ewentualnie 4) alpry + jakiś browar (ewentualnie pięć)...

W miarę możliwości dajcie odpowiedź dziś, bo akurat mam wolne i w czyn to zamierzam zaraz wprowadzić.

Z benzo przygód prawie wcale nie miałem, tolerancja zerowa.
kody nie brałem od lutego, wtedy 750-900 robiło mnie dość ostro. Tolerancja na alkohol standardowa - 400-500 ml wódeczki, żebym miał dość.
mózgów masturbacja
  • 987 / 8 / 0
Ja na Twoim miejscu zarzuciłbym 2 mg alpry a po pół godziny 600-tkę kody. Jakby się zaczęła ładować walnąć kolejne 2 mg alpry z dwoma piwkami. Napisz co i jak w razie czego. Pewnie wygrzeje Cię zacnie.
Uwaga! Użytkownik greenwave nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 264 / 2 / 0
400mg tramadolu + 300mg kodeiny i gdy euforia zaczęła opadać to 1mg klona + 0,25mg alpry - coś pięknego i chyba najlepsze wyjebanie z opio jakie mnie spotkało :*)
Teraz szukam dobrego połączenia buprenorfiny, alpry i klona (jakieś sugestie?) ale bupra jest zbyt mało euforyczna :-/
Nie ma złych i dobrych doświadczeń, wszystkie są obojętne, ale każde jest potrzebne.
  • 78 / 1 / 0
1 mg alpry + 450 kody + 3 mg alpry + dwa piwa. Średnio. Za mało. %-D
mózgów masturbacja
  • 989 / 35 / 0
Połącz bupre z metadonem. Wyjebie Cię z butów %-D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Papier nasączony syntetyczną marihuaną

W strzelińskim zakładzie karnym wykryto próbę przemytu substancji ABP, którą nasączone były kartki listu. Działanie syntetycznego narkotyku można porównać do silnego działania marihuany.

Marihuana w sortowni jednej z firm kurierskich

Na początku stycznia 2025 roku funkcjonariusze Referatu do walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Bielsku-Białej, we współpracy z funkcjonariuszami Śląskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Katowicach, przechwycili paczkę zawierającą ponad 1,4 kg marihuany. Narkotyki zostały ujawnione na terenie magazynu logistycznego jednej z firm kurierskich działających na terenie kraju i pochodziły ze Stanów Zjednoczonych.

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".