Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 222 / 7 / 0
dolaczam do grona testerow.

Noopept z Holandii, postac zlepiajacego sie proszku, bardzo drobno zmielonego, pudru. Prawie nie czuc zapachu, jednak nie mozna powiedziec ze jest bezwonny - czuc troche chemie jak sie wsadzi nosa do worka.

Tylko mysle jak dobrze odmierzac dawki, biore te kopiasta "scoop lyzeczke", ale tak lekko kopiastą, mysle ze moze tam byc 15-20mg?

Dzis zaczynam pierwsza porcje na dobranoc, elo.

A i jeszcze - udalo sie komus przedawkowac? Mysle, czy nie wezme czasem 30mg jak przyjme zbyt kopiasta lyzeczke - czym charakteryzuje sie spozycie zbyt duzej dawki?
  • 2876 / 99 / 0
Przyjmowałem dawki do 40mg i było ok. O wysokich dawkach znajdziesz info na blulight, ale nic specjalnego poza rozleniwieniem tam chyba nie bylo.
Na tej łyżeczce mocno kopiasta to 20mg
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 1 / / 0
Rowniez dolaczam do grona testerow.
Laduje 2x dziennie z cholina po 15-20mg.
Co do przedawkowania na [cut] byl temat i byli goscie co po 100 - 200mg walili i zyja ; p
A kupowalem na [cut] 35zl/1g, nie wiem czy widzialem gdzies taniej.

Nie podajemy nazw stron i sprzedawców bezpośrednio w postach! -n-c
  • 40 / 1 / 0
Rozpoczęły się testy. Działanie rzeczywiście czuć wyraźnie. Bardzo podobnie do piracetamu (na poziomie dawki 10 gram) jednak bez agresji i z empatią czego się kompletnie nie spodziewałem. Szkoda ze smakuje jak tryptaminy:/
  • 274 / 9 / 0
Oryginał można przewieźć przez granice bez przypału? Bo mieszkam jakieś 60km od Ruskich, dużo ich handluje na tutejszej giełdzie i myślę, że mogłabym z nimi zagadać.
  • 207 / 13 / 0
na poczatku jest boom aktywizacyjny , potem dzialanie przechodzi na subtelna plaszczyzne .
  • 40 / 1 / 0
A jak wygląda sprawa ze snem? Jest bezsenność?
  • 207 / 13 / 0
u mnie wyregulowal sen . bardzo dobrze po nim spie az za ;-)
  • 3 / / 0
20-40 mg od ponad tygodnia, brak zauważalnych efektów.
Uwaga! Użytkownik matinsky nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 222 / 7 / 0
Pisz tez zrodlo - na tyle na ile pozwala regulamin, bo nie zdziwilby mnie brak efektow przy noopepcie np z allegro.

Ja nie wiem czy to normalne, ale nawet po calym dniu bez szczegolnego wysilku fizycznego czy psychicznego, potrafie spac po 11godzin i wstaje tylko dlatego ze dziewczyna mnie siłą budzi.

Za to sny mam nieziemieskie :cheesy: Ale to moze byc zwiazane z zaprzestaniem palenia trawy.

Od lat nic mi sie nie snilo :-D
ODPOWIEDZ
Newsy
Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.