Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Zastanawiam się czy gangsterzy z filmów cały czas nie są naprani benzosami... i ogólnie aktorzy, którzy ich grają...
Ahanai pisze:Jaką benzo najbardziej polecacie celem świadomego wywołania kleptomanii, że się tak wyrażę? Albo inaczej, wywołania odwagi. Wszyscy piszą że po klonach nie wiedzą co robią i odpierdalają różne rzeczy. A jak alpra się do tego ma? Albo rolki? Wszystko oczywiście z alkoholem.
jedziesz wtedy z koksem rowno ,wszystkie sklepy "twoje" hehehe
Oczywiscie to tylko mje doswiadczenie.
Generalnie 4mg klonazepamu (które już samo w sobie mocno mnie trzepie) + 2 browary = ogromne zwiększone prawdopodobieństwo kradzieży, że tak powiem, ale nadal boję się lub wstydzę powiedzieć "Torebka, kurwa" z nożem w ręku. Na trzeźwo to nawet na sam pomysł o takim sposobie kradzieży dostaje ciśnienia wysokiego i się stresuje. Poza tym po klonach prędzej czegoś nie zrobisz, niż to zrobisz: uspokojenie jest rownoznaczne z lenistwem, może po prostu nie chcę mi się kraść.
Jutro spróbuje 40mg diazepamu jednorazowo + wódka, ćwiarteczka albo połówka. Powinno już dać pożądany efekt.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.