Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
(8β)-8- {[(2S,4S)- 2,4-dimetyloazetydyn- 1-ylo] karbonylo}- 6-metylo- 9,10- didehydroergolina
http://en.wikipedia.org/wiki/Lysergic_a ... lazetidide
chciałbym sie dowiedziec coś wiecej na temat tej substancji dzialanie itp miałem dylemat wrzucić to tu czy do rc,niebwem powinnem miec okazje sprobowania .i nie wiem czy warto ,czy czasem nie oddac komuś sampli już sa w drodze.wiem tylko tyle na jej temt co jest napisane pod spodem po angielsku.
Our brand new product, called Hofmann's Dream (LSBD), is a simplified structure derivative of LSB.
Lysergic acid 2-butyl amide derivative /2-Butyllysergamide(D), LSB(D)
Ion exchange paper layer 0,5x0,5cm.
One piece contain 0,12mg, which is a usual dose for treating Orchidaceaes (Orchid family specimens).
It's advisable to use a mask, gloves while preparing a research!
The compound is strictly for plant research!
Threshold
0-0,03mg (0,2mg = 0,0002g = 1/5000g)
Light
0,03 - 0,06 mg (half of a piece)
Common
0,07- 0,12 mg
Strong
0,15- 0,2 mg
Heavy
+ 0,24 mg (2 pieces)
Powód: Dodano strukturę, nazwę systematyczną i link do Wikipedii
nic o nim w internetach nie widziałem, ale przypuszczam że cena będzie niezbyt zachecająca i nieprędko trafi do polandii
najmniej da się kupic 10 sztuk koszuje 40 $ lub 35 euro,czemu ma nie tafic do polski jak tylko sie znajdzie chetny co by chcial to sprzedawac i ma pieniadze.
to mu pomoge w sensie ze z kontaktuje go z producentem .
linka usuwam znajdziecie go w dziale sprzedawcy jak dobrze poszukacie.
tylko żebym potem nie musiał placić w jakims sklepie rc 30 zł za karton :-)
Nie otwierają każdej przesyłki, ludzie....
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.