Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
A tak ogólnie to bez sensu jest pukać ketony. Za krótko to działa wtedy.
Ponoc dzialaniem przewyzsza mefa i okrzyknieto go jego nastepca.
Było.
Chodziły słuchy ze to tak naprawdę mef lecz sprzedawany pod inna nazwą. Chwilowo znikł z półek.
Znowu sie pojawił?
wyszlo nawet b3, ale cholera wie co tam zmiksowali.
przy każdej substancji 3-MMC zarzucone oralnie zadowalające efekty 5h bezsenności pózniej sen 10h i sie da żyć i niema żadnych spustoszeń w organizmie jednak wiadomo mef przy snifie się lepiej sprawdzał i taki jakiś nawyk został ale dzięki 3-MMC się oduczyłem w końcu sniffa i chorych ciągów
a to dla mnie wielka zmiana w psychice(lecz się tym czym się strułeś) i sobie tak podjadam czasami bo trochę mi jeszcze zostało(płace swoimi ciężko zarobionymi pieniędzmi i tego nie wyrzucę do kosza:P) ale nie planuję
później już nic zamawiać jak się skończy bo do życia mi to nie potrzebne psycha w końcu mi się przestawiła po tym jebanym mefie
i to mi styknie dodam że 3-MMC pozostawia u mnie na następne dni działanie antydepresyjne a euforia po metafedronie jest niemal identyczna jak przy metkacie tylko o wiele dłuższa ale w żaden sposób działanie mefa nie przypomina odrealnienie po tym mi nie odpowiada
gdzie mef tworzył odrealnienie przyjemnej dla mnie powiedzmy 'krainy' nie tworzył tylko mocnej euforii tylko wciągał w taką 'krainę czarów'
dlatego tyle lat te wspomnienia zostają nie jarajcie się tak tym mefem bo jego specyficzne działanie ma na celu jebanie w nieskończonośc co jest bez sensu
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.