Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
A tak ogólnie to bez sensu jest pukać ketony. Za krótko to działa wtedy.
Ponoc dzialaniem przewyzsza mefa i okrzyknieto go jego nastepca.
Było.
Chodziły słuchy ze to tak naprawdę mef lecz sprzedawany pod inna nazwą. Chwilowo znikł z półek.
Znowu sie pojawił?
wyszlo nawet b3, ale cholera wie co tam zmiksowali.
przy każdej substancji 3-MMC zarzucone oralnie zadowalające efekty 5h bezsenności pózniej sen 10h i sie da żyć i niema żadnych spustoszeń w organizmie jednak wiadomo mef przy snifie się lepiej sprawdzał i taki jakiś nawyk został ale dzięki 3-MMC się oduczyłem w końcu sniffa i chorych ciągów
a to dla mnie wielka zmiana w psychice(lecz się tym czym się strułeś) i sobie tak podjadam czasami bo trochę mi jeszcze zostało(płace swoimi ciężko zarobionymi pieniędzmi i tego nie wyrzucę do kosza:P) ale nie planuję
później już nic zamawiać jak się skończy bo do życia mi to nie potrzebne psycha w końcu mi się przestawiła po tym jebanym mefie
i to mi styknie dodam że 3-MMC pozostawia u mnie na następne dni działanie antydepresyjne a euforia po metafedronie jest niemal identyczna jak przy metkacie tylko o wiele dłuższa ale w żaden sposób działanie mefa nie przypomina odrealnienie po tym mi nie odpowiada
gdzie mef tworzył odrealnienie przyjemnej dla mnie powiedzmy 'krainy' nie tworzył tylko mocnej euforii tylko wciągał w taką 'krainę czarów'
dlatego tyle lat te wspomnienia zostają nie jarajcie się tak tym mefem bo jego specyficzne działanie ma na celu jebanie w nieskończonośc co jest bez sensu
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?