...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 341 / 55 / 0
w łodzi ludzie w bluzach zaszywaja, maskotkach i nikt nie sprawdza :D i maja tez tam 2,5 miecha terapi.... wie ktos o tym medoxie cos pod wawka? platny 10 tysi za 5 tyg leczenia od opiatow, jak sie reklamuja to sauny baseny solaria i inne silownie plus osobisty terapeuta dietetyk itp haha troche przesadzone ale przewaznie dtx od opio to 2 tyg gdzie po tygodniu odstawiaja metadon, czy bupre a ja wychodze na skrecie bo to kategorycznie za krotko dla mnie;/ mamusia chce mi fundnac pobyt w tym detoks-spa , a ja jej na to - lepiej bys mi heroiny za to 10 tys kupila... ale coz... naprawde chce wyjsc... wyszlam wlasnie z oddzialu psychiatrycznego made in sandomierz, wenflon w nodze 10 kroplowek i rolka z ketonalem w dupe, do tego haloperidol, po ktorym mialam wieksze halo niz po rolce... ale zajebali mi receptor wyszlam na wlasne zadanie po 18 godzinach, i nawet midazolamu nie zajebie i.v bo receptor benzo zatkany przez rolke ;//// NIE POLECAM malomiasteczkowych 'detoksow'...... wie ktos cos o tym medox?
Codzień mówisz słodko weź mnie lub się skręć
nie chciałam rozstania przez miłość do ciebie
odkryłam druga twarz ma na imie śmierć
duszy ci nie oddam, w narkomańskim niebie

by kometh
  • 3176 / 367 / 0
Moim zdaniem nie warto wydawać tyle kasy. Na odstawce i tak nie w głowie ci będzie całe to spa no chyba że mamę masz na tyle bogatą że taka kasa to pryszcz. Koszt w tym wypadku nie ma żadnego przełożenia na szansę wyjścia z nałogu - płacisz jedynie za luksusowy, w porównaniu z darmowymi detoxami, standard bytowy (osobny pokój z telewizorem, lepsze jedzenie no i te atrakcje). 2,5 miecha terapii to krótko jeśli na prawdę chcesz skończyć to większe szanse dawałaby długoterminówka. Z tego co słyszałem to obstawa lekowa jest tam taka sama jak na darmowych detoxach.
  • 341 / 55 / 0
dzieki blu :) nie mam bogatych rodzicow w tym szkopuł, ze mama wydala by na to ostatni hajs jaki ma odlozony na czarna godzine, bo najwazniejsze jest dla niej zebym wyszla... a co do osrodkow dlugoterminowych nie moge sobie pozwolic bo studiuje... :( wiec darmowy detoks i powrot do łodzi fajnie tam bylo... tylko obstawa lekowa na skreta po tygodniu metadonu słaba, o mieszanke rolki ketonalu i hydroksyzyny trzebabylo sie prosic... klonidyna naszczescie byla... ale i tak moj owczesny detoksowy chlopak odlewal mi syrop bo niemoglam wytrzymac... po metadonie ten skret jest dluzszy duuzo dluzszy... ;/ albo ja tak to przechodze, niektorzy pierwszego dnia po odstawce pokichali połzawili i drugiego bylo ok, a ja sie trzeslam na mokrym od potu lozku i ryczalam z bolu miesni przez 3 dni, niewytrzymalam, wiec mój luby mi odlał...;/ czy po buprze lepiej sie znosi odstawienie?? niz po mietku?
Codzień mówisz słodko weź mnie lub się skręć
nie chciałam rozstania przez miłość do ciebie
odkryłam druga twarz ma na imie śmierć
duszy ci nie oddam, w narkomańskim niebie

by kometh
  • 3176 / 367 / 0
Kometha pisze:
a co do osrodkow dlugoterminowych nie moge sobie pozwolic bo studiuje... :
W studiach można sobie zrobić przerwę. Zresztą jak będziesz dalej brać to jest spora szansa że ich i tak nie skończysz. Ciężko rzucić jak się nie wkłada w to 100%. Zastanów się na ile te studia są wymówką bo np. boisz się długiego pobytu w ośrodku.

Ja nie znam nikogo kto by wyszedł z opiatów po krótkoterminówce. Sam jak się leczyłem to po 2,5 miecha nawet do końca nie wytrzeźwiałem w sensie zaburzonej biochemii mózgu a co dopiero tu mówić o radykalnej zmianie życia jaką jest dla ćpuna trzeźwość. No ale twój wybór, na pewno lepsze to niż nic.
  • 352 / 4 / 0
Siemka

Jutro jadę na detoX do lublina na Abramowicką . Detox od Tramalu i klonów. Ale zamierzam naściemniać dla pana doktorka, ze brałem mocniejsze opioidy. Np jechałem na Bunondolu, albo oksykodonie. Jakie opio polecacie mało wykrywalne na detoxowych testach?

Bardzo proszę o szybką pomoc w sprawie, bo o 7 już będę w drodze i zaraz muszę walic w kime.

Co do tematu:
Na Abramowickiej jest dobry klimacik, wszystko zależy od grupy. Jedni jada się leczyć inni ćpać.

Bajo misiaki ;-)
  • 29 / 1 / 0
Z tego co się orientuję, standardowe testy narkotykowe nie wykrywają fentanylu. Oczywiście musisz jeszcze dopracować swoją bajkę o nazwę leku, sposób podania i oczywiście dawki, które niby przyjmowałeś. A właściwie to po co ta ściema?
  • 1425 / 80 / 0
No jak po co, żeby dostać większe dawki albo mocniejsze sprzęty na odstawkę i poćpać za darmo.
  • 17 / 1 / 0
Re:
Nieprzeczytany post autor: ceramik »
arkashka pisze:
Myślę, że najskuteczniejszy jak do tej pory jest program metadonowy. Sporo moich znajomych z tego skorzystało i jakaś tam część z nich nie grzeje. Samo odtrucie nie ma sensu bez ośrodka a mądrale od uzależnień potrafią Cię zapytać po co się miesza H i A - ręce opadają.
Mówisz program,zgadzam się ztym,ale lekarz w LUblinie stwierdził ze Ja się nienadaje na program ,jeszcze bez zrobienia badań i powiedział ze ludzi z tak daleka nie przyjmuje.A to jest total absurd bo znam osoby z mojego miasta którzy są na programie juz 7 rok,mój kumpel był tylko juz niezyje o 200km dalej od mojego miejsca zamieszkania sa ludzie też na programie,jak nie posmarujesz to niedostaniesz metadonu,akurat w Lublinie jest lekarz gej co decyduje o tym kolesie po 19 lat jajka gola i ida do niego na wizyte (Sam byłem świadkiem),Ja jestem wjebany w opiaty od 97 roku a mam teraz 32lata,czyli jako 17 latek zaczolem grzać kompot z kturego Sam się odtrułem i to był mój błąd,ale chdziło o to żeby rodzice się niedowiedzieli,a kto walił kompot wie że nie jest tak strasznie się odtruć parę listków kloniaków i tramali ,relanium i zwolnienie na 2 tygodnie i tak się odtrułem ale zato się wjebałem w tramal i klony do dzisiaj,nieraz dogrzewam tzw.na sportowo ale juz jak było strasznie dalej do wyra i te same prochy plus jakies antydeprechy,ale gdy to już niepomagało ,1 wyjazd na detox po 2 tygodniach domowego,ale że w testach niewyszły opiaty bo jechałem przed detoxem domowym na morfinie wyszło benzo i z wywiadu tramal i to dostawałem(CIĘŻKO MI SIĘ TO PISZE BO ŁAPIE DEPRECHĘ PRZEZ LEKARZA PEDAŁA)mam 32 lata 3 detoxy takie same za Sobą zawsze próba w domu tam już wjeżdzałem bez opiatów w Sobie,ale wystrczyło popatrzeć na mnie i to kazdy mówił,terapeuci też że jestem opiatowcem.Ale była taka krzywa akcja doktorek wzioł mnie na skręcie na badania i zaczyna mnie masować po jajkach i się bawic moim penisem ,myslał ze mam gały jak 5zeta to nic niepowiem a na drugi dzień miał bym metadon wpisany w leki.A Ja do niego badania nie na tym polegaja chyba nie ,a cwel do mnie ja wiem na czym polegaja ,a Ja do niego nabawienie się moim penisem,a on co nie podoba Ci sie ,Ja na to pewnie że tak.To się pożegnaj z metadonem to bylo za trzecim moim pobytem,32 lata na karku,kompot od 97roku przez 5 lat ciągu,pozniej tramal i klony,majka antydeprechy,no można powiedziec wszystko,No i po tych jego słowach świat mi się zawalił,wszyszedłem od niego z gabinetu spakowalem sie i opuściłem to miejsce.A gnoje co 2,3 razy stukneli czy zapalili brauna dostaja po 70ml i w gorę syropu,a Ja niejestem uzależniony od opiatów tylko benzodiazepiny,a kurwa kto po polach ganiał,pedeł jebany .Teraz żeby przeżyć kupuje 200ml za 100plnów na tydzień.To był mój błąd że się sam odtruwałem(a jeszcze huj mi tak powiedzial wiem że jesteś opiatowcem ale za to że nie zrobiłes co chciałem niedostaniesz się na program..........Duza kupa na jego ryj pedalski.A teraz mam taką tolerke do leków że szok,jak niemam syropu to trzy pompki 20ml tramalu w tym 5 centów wody żeby żadsze było bo zapadke można wyłapac i 3 razy dziennie i listek klona do tego,Proszę o jakąs podpowiedz bo mam dosyć takiego dziabania się syfem,a kompotu niema u mnie juz od 2005roku,a here żeby dostać to trzeba na WAWE startowac bo u mnie tego niebylo jak sam nie przywiozłem.Poratujcie jakośc,metadon dobieram od2006roku tylko to mi zostało albo jak majke jebne gdzieś w szpitalu :kotz: :-( JESTEM JUŻ NA SKRAJU CIERPLIWOSCI I SIŁ,JESZCZE TROCHE I SIE POŻEGNAM Z KUREWSKIM ŻYCIEM:(
Żyć szybko i pelnia życia umierać jak w najmniejszych mekach!!!!!!!!!
  • 17 / 1 / 0
Re:
Nieprzeczytany post autor: ceramik »
Der neue Rauschstoffbenutzer pisze:
Z tym Lublinem to prawda.
Kiedyś jeden z moich kolegów spotkał jednego z takich zawodników z butlą i za kilka papierosów i chmurkę zioła pan panu odlał ciut. Akcja działa sie na pks-ie i butelka była duuuża.
Dostają 1litrową butle z wyznaczona dla Siebie dawka ,największa widziałem dawkę to mieściła się w 2 butlach bo miał działke 150ml dziennie,HIV dochodzi do tego a jak się bierze retrowirusy to trzeba więcej mietka,to dostawał o ile dobrze pamietam jedna 1litrowa i 2 w kturej było oczywiscie mniej.Ciemno brązowe butle kturych koszt NFZ kosztuje 8pln:_)
Żyć szybko i pelnia życia umierać jak w najmniejszych mekach!!!!!!!!!
  • 1 / / 0
Witam.

Mam takie pytanie, co nalezy wziac ze soba z rzczy osobistych. Oprocz kapci etc. Jakies koszulki i bielizne jak na kilkudniowe wakacje?

Pozdrawiam.
Uwaga! Użytkownik Kokosek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kanada wprowadza przezroczyste opakowania na marihuanę

W marcu 2025 roku Health Canada, czyli kanadyjski odpowiednik Głównego Inspektoratu Sanitarnego, ogłosił nowy pakiet zmian dla producentów konopi. Najważniejsza? Zgoda na przezroczyste okienka w opakowaniach suszu. Od teraz konsument może zobaczyć zioło jeszcze przed zakupem. To pierwsza taka zmiana od czasu legalizacji marihuany w Kanadzie. Ale to nie wszystko.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

Masowe ilości kokainy na masowcu. Kucharz w areszcie

Blisko pół tony kokainy o wysokiej czystości przejęły argentyńskie służby na masowcu Ceci w porcie rzecznym San Lorenzo. Do udziału w przemycie przyznał się okrętowy kucharz.