Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
podaje źródło (youtube wersja eng):
http://www.youtube.com/watch?v=yJyVzbbr8F8
co Wy na to ? Czy tak faktycznie jest ? I czy przedstawiony w filmiku przypadek dotyczy tylko przedawkowania (uśpienia sie G)?
jeżeli pojawił się ten filmik wcześniej sorki
a tak serio, nic nie jest napisane czy bral cos oprocz GHB, ja obstawiam na jakis stymulant, GBL/GHB w polaczeniu ze stymulantem moze tak zadzialac GBL/GHB usypia w jakims stopniu organizm ale stymulant nie pozwala wylaczyc wszystkich funkcji, raz po polaczeniu ze stymulantem i lekkim przedawkowaniu GBL mialem ze co chwila wylaczala mi sie swiadomosc i szedlem pszysypiajac na autopilocie, wracajac co jakis czas do siebie kiedy wyczuwalem ze zbaczam z lini prostej, przy przegieciu z samym GBL/GHB zazwyczaj poprostu sie pada i smacznie chrapie, ewentualne chwile przed tym mozna jeszcze powalczyc z sennoscia, co chwila spuszczajac glowe i podnoszac ja walczac by nie zasnac co jakis czas tracic impulsy w konczynach (wyglada to troche jak jakies ruchy niekontrolowane dla nie wtajemniczonego obserwatora z boku)... jezeli chodzi o samo GBL/GHB kiedy nie walczylem z sennoscia tylko jej sie oddalem jedynym skutkiem ubocznym bylo smaczne glosne chrapanie z naciskiem na smaczne bo jest to bardzo gleboki i relaksujacy sen, bardzo przyjemny a chrapaniem nie raz sam siebie bedac pod wplywem GBL budzilem, aby przewrocic sie na drugi bok...
obejrzalem go pare razy i mi to wyglada na walke z sennoscia pod koniec filmiku widac ze typ zasnal a na poczatku filmu widac ze traci impulsy w konczynach (szarpniecia), wiec wedlug mnie staral sie poprostu nie zasnac i przetrzymac sennosc, jak nie chcesz tak wygladac to po prosty gdy poczujesz ze przedobrzyles i zaczyna cie zabierac sennosc w dloniach tracisz "impulsy" i to wszystko coraz bardziej sie nasila, to po prostu sie rozluznij, poloz, nie walcz i pozwol sobie zasnac :)
co do szkodliwosci, zadne to szkodliwe dzialanie GHB co najwyzej takie samo jak majaczenie zachlanego pijusa bredzacego cos pod nosem i wymachujcego lapami, tylko GHB nie podraznia zakonczen nerwowych, wiec nie wywoluje agresywnych zachowan, dla tego pan bedacy na GHB na filmiku jest spokojny a nawet czesto sie zdarza ze ludzie w takim stanie sie usmiechaja w przeciwienstwie do zachlanego goscia ktory majaczy, bluzga, wyzywa i chce sie bic lezac na plecach z wyimaginowanymi przeciwnikami...
angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
Drugi przykład to koleżanka która się po podłodze na czworaka czołgała, krzyczała coś co brzmiało jakby po rosyjsku, wstawała i z rękami przy ziemi podskakiwała poruszając się do tyłu, tak z godzinę takiej akcji, później godzinkę rzygania i już dochodzenia do siebie. Obydwie osoby nic poza GBL nie spożywały.
Syn Bozy pisze:Pierwsze słyszę o jakiejś rakotwórczości, możesz rzucić jakimś źródłem czy coś ?
Myślę, że moje tycie ma coś wspólnego z owym hormonem wzrostu - rosnę tylko wszerz ;p
Ktoś jeszcze w tej kwestii podzieli się doświadczeniem? ^_^
za to widzialem bardzo duzo wypowiedzi nie tylko na polskich forach bo i na zagranicznych ze czas na GBL/GHB byl czasem najlepszym w ich zyciu np przytocze osobnika z zagranicznego ktory napisal ze byl w ciagu 4 lata i roznie bywalo ale te 4 lata bylo najlepsze, najlepsze co spotkalo go w zyciu i to byly najlepsze 4 lata w jego zyciu... - jezeli czyta to jakis gimb to z gory mowie zeby od tego odbil bo o ile alkohol jest dla madrych ludzi to GBL/GHB jest dla mega wyjebanych medrcow kosmosu :D
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.
Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli
Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.