Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 170 / 1 / 0
Nigdy nie zapomnę pierwszego razu z 6-APB gdy wjebałem w siebie 250+ mg- ta rozpierdalająca euforia, i przekurewsko przyjemne drgawki szczególnie na twarzy.
Nigdy nie zapomnę sylwestra z 4-AcO-DMT, gdy tuż po wejściu pierwszej psychodeli w życiu czyściłem buty z gówna, potem momentu jak ściana dopasowywała swój kształt do mojej twarzy i tych pierdolonych przepieknych wzorkow.
Nigdy nie zapomnę pierwszego razu z mefedronem i tego zdziwienia gdy tuż odpalona fajka znika po jednym buchu.
Ostatnio zmieniony 06 lutego 2013 przez Regulator Kwasowosci, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Regulator Kwasowosci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2714 / 514 / 0
Nie zapomnę seksu bez końca po brefedronie... %-D
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 415 / 1 / 0
- seksu pod wplywem wielu psychodelikow i ich mixow i te oceany przyjemnosci juz podczas gry wstepnej nie mowiac o tym co bylo potem ;-)
- pierwszej najebki alko i rzygania
- pierwszego zarzuconego psychodelika i tych niesamowitych uczuc przy tym
- mixu i tu o dziwo 2mg klona + piwko + na koncu mala kreseczka bufedronu, przysypialem przed ekranem kompa przy velvet underground uczucie dokladnie takie samo jak po wysokich dawkach opio
- wgniatajacych tripow na wysokich dawkach MXE

Edit: teraz jak tak to przeczytalem i powspominalem jeszcze to jeszcze bardziej utwierdzilem sie ze bede tylko psychodeliki walil i czasem opio max, najlepsze wspomnienia i okresy w swoim zyciu mialem biorac psychodeliki && opioidy czasem, stymulanty i inne gowna tylko mnie niszczyly. Czasem wystarczy tylko zrobic liste kiedy bylo najlepiej kiedy najgorzej i od razu wszystko widac ;-)
Ostatnio zmieniony 07 lutego 2013 przez DXMowyKodeiniarz, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 3854 / 316 / 0
DXMowyKodeiniarz pisze:
- pierwszej najebki alko i rzygania
Oj, dokładnie. Byłem przewieszony jak dywan na trzepaku, i obrzygałem wszystkie parapety, cztery piętra w dół. Eh, czasy beztroski.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 45 / / 0
Pierwszego najebanego wódą sylwestra.
Oraz...

Pierwszej paranoi po gałce :D
Come eat some chemicals with me,
Come eat some chemicals

He'll never change he's not that brave
He'll never say you're beautiful
Oh Vivica I wish you well I really do, I really do...
  • 95 / / 0
nocy spędzanych pod wpływem MXE i pierwszego, prawdziwego działania kodeiny, to ciepło rozchodzące się po całym ciele i mentalny orgazm, ach.
just another happy junkie
  • 4 / / 0
mialam trochę dziwną trochę interesującą przygodę z XTC, w sumie przez całą noc zjadłam 2,5 tabletki plus troszkę kryształów. Ogolnie nie wiecej niż moi znajomi, a wszyscy bralismy dokładnie to samo. Pod koniec, po ostatniej tabletce pojawily mi się lekkie halucynacje, widziałam coś w stylu rysujące się wzory na twarzach znajomych, niewidzialnym długopisem - coś tego typu: http://th07.deviantart.net/fs71/PRE/i/2 ... 5k8sho.jpg

oraz zmiana faktury twarzy na cos takiego : opcja po prawej stronie : http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... IcHg7ESLNf

wszystko to bylo nardzo przyjemne i nie straszne, tylko zdziwilo mnie cos takiego, nie slyszałam nigdy, o tym żeby ktos mial halucynacje po tym, ja natomiast dodatkowo mam zawsze closed eyes visualisations, co rowniez jest bardzo przyjemne :)

miał ktoś podobnie? dodam, że w tedy chillowalismy juz na mieszkaniu u kumpla.
Ostatnio zmieniony 08 lutego 2013 przez bb1, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1179 / 9 / 0
MDMA samo w sobie ma działanie lekko psychodeliczne (wg relacji wielu "konsumentów" %-D ).
Do tego dołóż fakt, że jadłaś piguły, w których mogło być naprawdę wszystko (pFPP, 2CB, etc etc...)

Ja z kolei nie zapomnę orgazmu usznego, jakiego dostałem na homecie (dodam, że wcześniejszą noc spędziłem na metylonie) w trakcie outra piosenki Easily (Red Hot Chili Peppers) :heart:
Uwaga! Użytkownik pyzg nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 703 / 40 / 0
Lekkie wizualizacje po dużych dawkach MDMA to chyba normalka.

O, nie zapomnę, jak po którymś z pierwszych tripów deksowych słuchałam Placebo (jeden z moich ulubionych zespołów od jakichś dziesięciu lat) i w pewnym momencie przestałam myśleć o czymkolwiek i czuć cokolwiek poza muzyką.
  • 4 / / 0
wlasnie wszyscy, wiec 8 osob jedlismy dokladnie to samo, i nikt nie mial nic podobnego :), ale bylo to meeega przyjemne :)

nie zapomnę tez wizualizacji z zamkniętymi oczami, jak mialam to pierwszy raz i kładłam się ze znajomymi w pokoju, zamknełam oczy, widzę mega zabawne obrazki, otwieram oczy zeby im opowiedziec co widzę, zamykam oczy, żeby do tego wrocić i kolejny inny obrazek, znow otwieram oczy zeby poopowiadać i tak kilka razy :) po raz pierwszy to bylo mega doznanie, ale w sumie zawsze tak juz mam :)
ODPOWIEDZ
Newsy
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów

Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów

Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.