http://en.wikipedia.org/wiki/5-MAPB
Siemano.
Ma ktos doswiadczenie z 5-MAPB? Z godzine temu zarzucilem 100mg oralnie i zaczyna sie robic ciekawie. Opisze cos wiecej jutro.
dodano strukturę - 909
najbliżej temu do MDA z tego co szamałem. Coś pomiędzy tym, a 6-APB.
150mg niszczy suty i głowę. Euforia łeb rozpierdala. Do tego wizuale w deseń tych po MDA, peak ze 2h, ale całość działania z 8. Jadłem brązowy proch, ciemniejszy od tego 6-APB, co jest na rynku.
dam znac pozniej co i jak :D
Ja rowniez spotkalem sie jedynie z tym lekko ciemniejszym od 6-APB.
Speed dosc odczuwalnnie slabszy od tego na 5apb I myslenie wydawalo sie takie w miare trzezwe
Bede musial sprobowac kiedys jeszcze raz po dluzszej przerwie
Lepsze niz APB w moim odczuciu, a gdyby nie ta stymulacja i euforia utrzymujaca sie przez dluzszy czas, to mozna by mowic, ze mamy legalna alternatywe dla MDMA. Narazie jeszcze nie ten poziom, ale coraz blizej.
Ocena 7.5/10
synapse pisze: a gdyby nie ta stymulacja i euforia utrzymujaca sie przez dluzszy czas, to mozna by mowic, ze mamy legalna alternatywe dla MDMA. Narazie jeszcze nie ten poziom, ale coraz blizej.
Ocena 7.5/10
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek
Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.
Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia
Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.