Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 104 / 1 / 0
NavyBlue pisze:
Skoro nie wpływa to czemu jest silniejszy? Działanie w czasie jest rozłożone tak samo, tyle że szybciej wchodzi. "Mięśni jak z waty" nie czułem przy przyjęciu jakichś 7 tabletek (nie jadłem wtedy nic ciężkostrawnego ani dużego), za to poczułem to do nosowo po 1. A z tego co wiem myopam50 to nie jest preparat o przedłużonym uwalnianiu.

a ja poczulem ;) i powiem szczerze ze prawdziwy orgazm z tym zwiotczaniem miesni:D
  • 678 / 10 / 0
Podbijam z tym waleniem w nosek. Kika dni temu zjadłem 200mg doustnie i było mocno przeciętnie. Wczoraj walnąłem 50mg doustnie i 25mg donosowa i pięknie. 30min temu poszło 25mg do nosa i też robi się bardzo miło zaraz dorzucam jeszcze 50 tą samą drogą gdyż różnica jest.
  • 1824 / 104 / 20
Was też to tak do spania kładzie? Ja wczoraj zjadłem 5 tabletek Myolastanu (250 mg Tetrazepamu),oczywiście zerowa tolerancja,najpierw fajnie się chodziło, ale psychicznie praktycznie żadnej fazy,choć i tak było trochę inaczej, ale i tak spoko bo kiedyś z kumplem zjadłem trochę clonów i nic nie poczułem, po tetrze też się tego spodziewałem, a tu miła niespodzianka :-D. Tylko że za bardzo nie stestowałem tego specyfiku bo na oko jakieś 30 minut sobie potripowałem, po czym obudziłem się 4 godziny później na niepościelonym łóżku w ubraniach(była 4 w nocy) :zzz: . Nawet zolpidem mnie tak nie rozłożył do spania. :wall: .Najgorsze jest to że nie pamiętam kiedy się położyłem spać i normalnie bym tego nie zrobił, bo szkoda fazy :-D :-D
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni Klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - Amfetamina Buprenorfina
  • 149 / 3 / 0
NavyBlue pisze:
http://link.springer.com/article/10.100 ... -6?LI=true
Pisze tu, że tetrazepam może zostać nawet do 10 dni w moczu. A także, że przeciętnie 33% tetrazepamu (od 13% do 49%) metabolizuje się do diazepamu, część z tego też do nordazepamu. To znaczy, że biorąc 150 mg tetry zamieni się w 50 mg diazepamu?!
ej xiekawe, niewiedziałem ze jest jednym z metabolitów, ma ktoś może jeszxze jakąs literature?
ban
luminal_100
  • / / 0
Dostałem dziś op 20tab zjadłem od razu 5i po 40min tak mnie ścielo z nóg że musiałem się położyć bo się kurwa zacząłem zataczac i usnąłem na 3godz jak wstajem do zjadłem jeszcze 4 ale to już nie to samo co te wcześniejsze 5 później skoczyłem na pogotowie to dostałem trama im 100mg ale nawet go nie poczułem ciekawo czemu? Ogólnie tetra jest chyba najdroższym benzo na rynku za opakowanie dałem 25zł drogo w huj jutro idę po alpre:)
  • 611 / 17 / 0
kurt pisze:
NavyBlue pisze:
http://link.springer.com/article/10.100 ... -6?LI=true
Pisze tu, że tetrazepam może zostać nawet do 10 dni w moczu. A także, że przeciętnie 33% tetrazepamu (od 13% do 49%) metabolizuje się do diazepamu, część z tego też do nordazepamu. To znaczy, że biorąc 150 mg tetry zamieni się w 50 mg diazepamu?!
ej xiekawe, niewiedziałem ze jest jednym z metabolitów, ma ktoś może jeszxze jakąs literature?
Tetrazepam jest metabolizowany do NIEAKTYWNYCH 3-hydroxytetrazepamu, norhydroksytetrazepamu a w dalszym procesie do diazepamu i nordazepamu - choc to drugie nie jest do konca wyjasnione.. Ogolnie to bardzo ciekawe benzo, warto miec listek w razie "W"
Widzę, że normy społeczne zazwyczaj są zbyt ciasne..
  • 149 / 3 / 0
w razie "w" ?? xzyli? byly opisy ze po nosaxh ludzie dawali, xiekawe to by bylo iv, takie nagle zwiatxzenie miesni
ban
  • 1743 / 25 / 0
Tetrazepam, to benzo dobre na rozluźnienie mięśni - nadaje się do miksów z innymi benzo (z tych słabszych z bromazepamem i diazepamem) oraz do miksów ze słabymi opio (głównie z tramadolem, który na swe "wybuchowości" wymaga łączenia z BZD). Chociaż sam w sobie też jest miły, byłem kiedyś na zakupach po bodaj 2 tabletkach tetraratio i 2-3 piwach i nawet żałowałem wypicia tego alkoholu, same tabletki powodowały lekkie nogi i takie przyjemne uczucie ;-) Dobre jest to też w miksie z diclofenakiem dla ludzi z problemami z krzyżem.
Non omnis moriar.
  • 611 / 17 / 0
kurt pisze:
w razie "w" ?? xzyli? byly opisy ze po nosaxh ludzie dawali, xiekawe to by bylo iv, takie nagle zwiatxzenie miesni
Czyt: nagly wypadek, wymagajacy podania bdz o wlasciwosci miorelaksacyjnym w szczegolnosci, lub do miksow - to drugie w
Nutellla - dokladnie, sam w sobie jest mily, ale za to bardzo subtelne, jednak dzialanie miorelksacyjne przebija wszystko :heart:

Ktos pisal o podaniu iv tego... Ciekawy jestem, ciekawy... Nigdy o tym nie slyszalem - jeszcze.
A jak wujkowi Blue o czyms nie slyszano, oznacza to w praktyce ze zostanie probowano. %-D Kiedys moze w miksie z opio i delikatna dawka midy.
Widzę, że normy społeczne zazwyczaj są zbyt ciasne..
  • 463 / 10 / 0
dość dawno nie jadłem benzo:)
a dzisiaj leci 200mg tetrazepamu i do tego 375mg tramadolu
yeah im back:)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Ukraińce przemycającej narkotyki na Bali grozi kara śmierci przez rozstrzelanie

21-letnia Kateryna Wakarowa jest oskarżona o wwiezienie narkotyków na Bali. Kobieta może zostać za to skazana na karę śmierci przez rozstrzelanie.

Dziewczęta piją ryzykowniej niż chłopcy

Raport informuje o rosnących problemach z alkoholem i marihuaną wśród młodzieży.