Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 6160 / 433 / 12
Wazokonstrykcji nie pamiętam, więc pewnie nie było. Mięśnie odczuwam dopiero dzisiaj.
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
  • 330 / 1 / 0
Jeszcze jedno pytanie, oczka przy tym rozwalone?
Wiem, ze to tez od dawki zalezy, ale uogolniajac.
  • 6160 / 433 / 12
Oj taaaa 8-D
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
  • 330 / 1 / 0
Wiadomo jak fluoroamfetaminy wychodza w testach na amfe? Nie chodzi o krew tylko o sam proch.
  • 6160 / 433 / 12
Słyszałem, i za bardzo prawdopodobne uznaję, że da w teście "na amfetaminę" wynik pozytywny.
  • 1854 / 215 / 37
The fluoride ion (F-) is incredibly toxic , but , when Fluorine is bound to a ring, it forms one of the strongest bonds in organic chemistry. That is, it takes a large amount of activation energy to get the fluorine off the ring (to produce the toxic fluoride ion). This process usually only occurs on a lab bench with reagents, and rarely occurs in the body.

On the other hand, drinking water and toothpaste comprises your main exposure to fluoride (F-).

Just as a side note, normally amphetamine is metabolized in your body by adding -OH groups to various parts of the molecule. This includes the para-position on the benzene ring, which would suggest that part of the reason 2-FA has a longer duration of action than amphetamine is that the para-fluoride halogen makes the molecule resistant to degradation by the body.
  • 330 / 1 / 0
chyba, ze cos zle zropzumialem.

Czyli 2-fa/3-fa nie sa toksyczne, bo nie rozbijaja do konca floru.

Jedyne gdzie moze byc jaas tksycznosc to chyba:
wildwolf1 pisze:
resistant to degradation by the body.
ale w takim razie , zwiazek jest po prostu wydalany bez wiekszego szumu, tak?
  • 1053 / 76 / 0
jadl ktos MPA i 2-FA i widzi roznice? Jesli o mnie chodzi to to samo, nawet tak samo jajem wali.
Uwaga! Użytkownik zioloziolo jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 992 / 25 / 0
Jak dla mnie wali rozpucholem, ktoś inny wspominał że ma "mysi" zapach jak amf, a z tego co surv piszał to dla niego wali to jak szambo. To już subiektywne odczucie. Co do porówania to spytaj surva bo jadł MPA i 2fa.

A i dopisze przy okazji, warto żreć dawki 100-180mg. zajebiście mocno i dłłłługo, bez zjazdu ;p
  • 1053 / 76 / 0
Potwierdzam. Zdecydowanie jeden z lepszych stymulantow jakie testowalem - 0 zjazdu, zupelnie nienarzucajace sie efekty obwodowe; kokainowo-methowe dzialanie uaktywniajace sie w momencie robienia czegos, brak bomby plynacej z samej bomby jak przy mefie.

Jak w koncu jest z tym atomem fluoru? Wiadomo cos oprocz domyslow?
Uwaga! Użytkownik zioloziolo jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.

Medyczna marihuana. Przerwa tolerancyjna – prosty sposób, by konopie znów działały lepiej

Choć powszechnie uważa się, że jeśli dawka przestaje działać, należy ją zwiększyć – nie zawsze jest to właściwe podejście. U niektórych osób większa dawka działa wręcz odwrotnie, ponieważ ich organizm rozwinął zbyt wysoką tolerancję. Zwiększanie dawki może osłabić działanie terapeutyczne i zwiększyć koszty leczenia. Przerwa tolerancyjna (tzw. tolerance break) oraz zmniejszenie dawek po jej zakończeniu może zwiększyć korzyści terapeutyczne i obniżyć potrzebne ilości konopi nawet o 60%.