Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
to własnie tutaj powspominamy jak zamawialiśmy spice golda ,jak jeszcze nie było sklepów stacjonarnych , z dopalaczy z róznych etnoshopów
jakie to na nas wrażenie robiło, znalezliśmy cos legalnego co działa podobnie do mj i jest legalne :)
to tutaj sobie przypomnimy pierwsza i w sumie tez drugą generacje pamietacie Smoke,ex-sesa,Spice tropicala :-)
Pamietacie ksiora,smart shive ,15 sklepów w całym mieście jakie to były dobre mieszankki ,nie teraz jak AM-2201 które powoduje psychozy tylko smiechawa,wyostrzenie zmysłów
JWH-018 ,JWH-073 ,JWH-203,CP-47 ,HU-210 to własnie kiedyś paliliście ,co sobie teraz myslicie kiedy o tym wspominacie :-)
aż mi sie łezka w oku zakręciła :-)
Cena Smoke rozbrajała 120 pln za 3 g jednak Smoke wystarczył nawet niecały buch ludzie bez tolerki dawkowali to szczyptą ,dawki wychodziły 30-50 mg co było i tak ekonomiczne nawet przy tak wysokiej cenie
co się wam podobało w Smoke ten rozpierdol psychodeliczny czy jednak po prostu działał przyjemnie,euforyzujaco itd ,dużo ludzi wolało go niż mj
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
Te nastepne to była lipa, ale po pierwszym miałem najsilniejszą fazę w życiu, a dodam że paliłem DMT i waliłem psychodeliki po kablach, i nadal uważam że to było mocniejsze
Prawdziwe halucynacje, kompletna utrata ego
Wszytsko trwało jakąś godzinę
NIc mi do głowy nie przychodzi
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.
Już 1 drink dziennie zwiększa ryzyko zgonu. Alkohol nie przynosi żadnych korzyści
W Journal of Studies on Alcohol and Drugs ukazało się jedno z najbardziej kompleksowych badań dotyczących wpływu alkoholu na zdrowie populacji amerykańskiej. Zostało przeprowadzone przez ponad trzydziestu badaczy z wiodących instytucji naukowych, w tym z Columbia University, University of California, Mayo Clinic, University College London czy Harvard Medical School. Dostarcza ono precyzyjnych szacunków ryzyka zgonu powodowanego przez spożycie alkoholu z uwzględnieniem płci, wieku i poziomu konsumpcji.