Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 357 / 3 / 0
na start 280-300 dla Chłopoka.
  • 119 / 2 / 0
Niewarte zachodu
  • 101 / / 0
oczywiście,teraz nie ma sesnu ładowanie tego gówna.lekko co wyczuwalna faza.
  • 136 / 4 / 0
3MMC się spierdolił. Jeśli chodzi o ten sort pałczki/ryż to muszęe dokupuwać pente żeby było wporządku. Niestety jeśli chodzi o sort wyglądu pentedronowego czyli cukrowaty to żeby lepieej działał muszę dawać MDAI w postaci white. Szkoda tylko że to już zabawa w mixy. A to już na łąvcznych zakupach na imprezę kończy się wydatkiem grubo powyżej 100zł
  • 174 / / 0
szybkie pytanie - 3mmc jest nadal legal?
  • 1167 / 13 / 0
tak
  • 174 / / 0
hm
albo się przesłyszałem albo ktoś ściemniał, ale kiedyś chodzły słuchy, że przy produkcji 3mmc powstają znikome ilości 4mmc jako "produkt uboczny" i przez to jednak nielegal
ściema czy ja cos przekręciłem?
  • 357 / 3 / 0
Astralny zapodawał taka teorie a propos wakacyjnego sortu.

3-MMC nie jest na liście środków zakazanych- jest legalny.
  • 159 / 8 / 0
Podobno pojawił się nowy sort. Ktoś testował? Coś lepszego czy dalej lipa?

Oto treść maila jaką dostałem:

"
Witajcie Drodzy Klienci,
W sklepie pojawił się nowy sort 3mmc w postaci kryształu
(...)
""
Uwaga! Użytkownik d4rqu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
ja na sort nie na zekam .ele szukam czegos jakiego stymulanta czos do dobrej gadki checi do majsterkowania cos na styl amfy .chce czasami zmiksowac z 3mmc.Co polecacie prosze o wypowiedzi konkretnych znawcow tych srodkow
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.