ODPOWIEDZ
  • 162 / 1 / 0
W Lublinie Psycho Infinity w lutym będzie w graffiti. A tam na bramce rzecznik prasowy ONRu stoi więc 'narkomańskie kurwy mogą skończyć z nożem w plecach' parafrazując tekst piosenki zespołu z jego rejonów politycznych :P
  • 23 / / 0
ano jest to prawdą, że rzecznik prasowy ONR'u wejścia pilnuje, jednak w klubie tym swego czasu odbywała się masa 'techno' imprez i nigdy z nim problemu nie było. także don't panic, będzie grubo.
Uwaga! Użytkownik Space Monkey nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1587 / 11 / 0
I jakie wrażenia z imprezy?

Muzyka była niesamowita, mocno zeschizowana ^^ Brakowało psybientów.
rchiro the best
  • 1876 / 23 / 0
Propsy dla pana z ochrony który okazał się zajebistym gościem a zarazem byłym policjantem i który okazał się naprawdę wyrozumiałym typem. Myślałem ze chcą mnie powinąć a mojego znajomego wywieżć do szpitala :O
Soundsystem chujowy na maine na chillu brakowało dobrych psybientów jak na ostatnim Egodropie :D
  • 1587 / 11 / 0
Ja przez ochroniarzy musiałam kupić nowy bilet za palenie zioła w kiblu :(
Mi też brakowało psybientów. Nie dało się z nikim pogadać i trochę z nikim pogadać.
rchiro the best
  • 17 / / 0
Mój pierwszy EgoDrop i na pewno nie ostatni!
Bardzo mi się podobała muzyka (nagłośnienie wspaniałe), wizualki też stojące na niezłym poziomie. :)
Trochę pan ochroniarz mnie wybił z rytmu na pewien okres, ale ogólnie zbierając rzecz do kupy było wspaniale!
Dzięki wszystkim, z którymi spędzić mogłem tę psychodeliczną noc. :cheesy:
  • 2334 / 9 / 0
Mie mózg rozjebywała muzyka. Byłem przećpiony deko i chciałem jakiś chill, a tam na chillu brak chillu.
W sumie pamiętam kilka sytuacji z całej imprezy, ale średnio się nacieszyłem.
Następnym razem będzie lepiej.

A Ty Żółw... ja mówiłem... mówiłem- nie do kibla... poniesiesz karę kiedyś %-D.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 360 / / 0
@blab

Mam nauczkę :D Dobrze, że łysy pan się zlitował i wpuścił ponownie... Nast razem przyjmę twoją sugestię co do ćpajcówki %-D
metoksetamina Matka Do Rany Przyłóż
http://neurogroove.info/trip/nazywam-si-jakub
  • 8 / / 0
Wie ktoś coś o następnym egodropie w Krakowie?
  • 343 / 3 / 0
06 Kwiecień 2013 , info ze stronki ashoka .
Sweet dreams are made of this
Who am I to disagree?
Travel the world and the seven seas
Everybody's looking for something
ODPOWIEDZ
Newsy
FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).

Holenderska władza kontra zapach jointa: rekordowa kara dla plantacji!

Witajcie w kraju, gdzie marihuana jest legalna… pod warunkiem, że jej nie widać, nie słychać i – broń Boże – nie pachnie. W Hellevoetsluis, malowniczej miejscowości pachnącej dotąd głównie morzem i smażonymi frytkami, sąsiedzi od dwóch lat żyją w aromatycznej chmurze z największej w kraju plantacji konopi. Teraz sąd wziął głęboki wdech i wydał wyrok: tydzień na zamontowanie filtrów albo kara, która zaboli nawet tak wielką firmę jak CanAdelaar. Czy holenderski eksperyment z legalną trawką właśnie zamienia się w dym?