Pentedron i substancje będące jego pochodnymi.
Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 182 / 4 / 0
zPc pisze:
The Light pisze:
Na internetach są opinie jakoby pentedron dobrze działał palony. Próbował ktoś?
Ketonów do palenia raczej szukałbym w tych, które posiadają pierścień pirolidynowy.

Tak tak, polecam! Skręć z tego jointa a objawy zapalenia jamy ustnej gwarantowane :rolleyes:
  • 39 / / 0
pomocy bracia! przyjąłem wczoraj nieokreśloną ilosc pentedronu ( z braki wagi - wiem, że mało rozważnie)
było tego około łącznie gram. sklep raczej mnie nie wyjebał, chociaż oczywiście pewności nie ma. znajomy miał euforie po pierwszym zażyciu, następnie efekty podobne do moich - >
było około 6 równych kresek co około godzinę-dwie. działanie praktycznie znikome, wręcz na poziomie kawy. w czym może być problem? brałem wczoraj clonazepam, oraz PST, a tydzień temu MXE. czy mogło mieć to wpływ na działanie pentedronu?

p.s
dodam, że mefedron za czasów legalności działał na mnie wyśmienicie - niesamowita euforia i wszechobecna empatia. aż się łezka w oku kręci!

p.s 2

ostatnia kreska byla najtęższa - i faktycznie coś tam posmyrało, ale i tak strasznie słabo
  • 247 / 1 / 0
klony mogły znacznie osłabić działanie, ale i tak powinno lepiej zadziałać, bo to duża ilość.
Zależy czy masz też dużą tolerkę na B-K.
Może jednak wyjebka?
W jakiej postaci był pentedron?
  • 152 / 2 / 0
Jak miałeś pentedron za 20-25zł to wyjebka.
  • 39 / / 0
tolerka zerowa. pentedron 45 zł za gieta. pentedron był chyba w prochu, ale zawsze mam trudność w zindentyfikowaniu struktury substancji
  • 54 / / 0
Kryształy pentedronu są na tyle specyficzne, że w ich przypadku problem z identyfikacją nie zachodzi. A pentedron w pudrze jest chyba dużo mniej popularny... Zweryfikuj w wiadomym miejscu, czy sprzedawca, u którego się zaopatrywałeś, jest rzetelny.
Ostatnio zmieniony 27 stycznia 2013 przez zPc, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 39 / / 0
nie ja zamawiałem. zostałem poczęstowany na imprezie przez przyjaciela. nigdy więcej - nie polecam. poleciały 2 gramy w ciagu 2 godzin, zero fazy. OSZUSci jebANI
  • 1521 / 72 / 0
basista pisze:
nie ja zamawiałem. zostałem poczęstowany na imprezie przez przyjaciela. nigdy więcej - nie polecam. poleciały 2 gramy w ciagu 2 godzin, zero fazy. OSZUSci jebANI
Ma się rozumieć, że przyjaciela nie polecasz? Dostałeś wałka, co jest równoznaczne z tym, że w dupie byłeś i gówno widziałeś, a na dodatek bierzesz się za ocenianie substancji :nuts:
tekst powyżej =/= prawda
  • 39 / / 0
ah, dopiero teraz zauważyłem edit z powyższego postu - swoje próbowałem, nie będę się tutaj chwalił kolorytem substancji, które musiała znosić moja wątroba.
po prostu znajomy na imprezie miał sort pentedronu, którego nota bene próbowałem po raz pierwszy.
poczęstował mnie - sort okazał się beznadziejnej jakości, z praktycznie zerowym działaniem i chciałem wyjasnić sprawę, a Ty mi tutaj wjeżdżasz z jakimś pierdoleniem na zupełnie inny temat. ogarnij się
  • 1817 / 106 / 0
to jest przy normalnym pentedronie nieprawdopodobne>ja mam spory przebieb po amfie/mecie a dwie setki pentedronu mnie calkiem dobrze robia na godzinka do dwoch.tak wiec jak pisal kolega wyzej kolega zostal niezle wyrolowany,bo nie jest mozliwe ze 2 gramy dobrego pentu zecpac w dwie godziny i niczego nieczuc.po 2 gramach w tak krotkim czasie to mogloby byc nieciekawie.tak wiec nieprzeklinaj pentedronu bo wyscie pentedronu na pewno niecpiali,a cos cie cpali to ja nie wiem.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.