Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1141 / 9 / 0
Po giblu drętwieją nogi, uprzednio się rozkładając i nie mogąc złożyć %-D Tak bardziej serio to dziwne z tymi nogami... Ja raz miałem motyw typu lekkie nogi i ciepło rozchodzące się w nogach :nuts: Sprawdzę jutro czy i tym razem będzie ponownie, Gwałciucha zajechała Panie :yay:
Od razu dementuję co wcześniej wypisywałem, jebie mnie to i to głęboko :cool:
  • 73 / / 0
br0w4r pisze:
Tak bardziej serio to dziwne z tymi nogami...
Szczególnie dziwne jest to, że drętwieje jej jedna noga i nie przez dziwne gieblowe pozycje, a właśnie podczas codziennych czynności.
A teraz przesadziła z dawką, poszedł bełt i mam zgona na łóżku :-|
Ostatnio zmieniony 13 grudnia 2012 przez suerte, łącznie zmieniany 1 raz.
Jam jest suerte. Szczęście. Can you help me occupy my brain? %-D odpowiedzią na wszystkie pytania
  • 6 / / 0
witam wszystkich. około 2 tygodnie temu zrobiłem sobie drinka gieblowego w szklanej butelce dokładnie przemytej z metalową zakrętką. nie miałem jeszcze parcia i tak sobie leżał, a dzisiaj zobaczyłem w nim 2 małe (ok. 0,5cm średnicy) kulki z wyraźnym "jąderkiem" (zagęszczeniem) w środku. wyglądają jak jakieś jajeczka gieblowych kosmitów :D
najpierw pomyślałem, że pewnie to jakiś rozpuszczony plastik, ale to niemożliwe. co to może być? gbl zareagował z sokiem i się krystalizuje? :-O
tutaj zdjęcia:
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]

proszę o szybką odpowiedź bo nie wiem, czy to zdatne do picia jest.
  • 42 / / 0
Mało co widać na tych zdjęciach.
Na moje oko to pleśń i nie nadaje się to do picia.
  • 663 / 13 / 0
Ja bym to hodował dalej żeby zobaczyć co z tego wyrośnie :-D
Nie wypiłbym nawet jakby mi płacili.
Uwaga! Użytkownik 78tgyvrhsbn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1934 / 108 / 0
zdjecia slabe ale to przypomina troche jakby plesn, nie pij tego tak jak powyrzej hoduj dalej zobaczymy co z tego sie rozwinie :D
"...Żadnego klefedronu z ogłaszamy, mordo więcej snu i witamin..."

angrybrads1 - pierwszy ambasador GHB w polsce !!!
  • 1141 / 9 / 0
Możlive że przez Selegiline gibel utracił swoje właściwości euforyczne i ogólnie zmienił profil działania? Sedacja jak najbardziej występuje i chyba tylko ona :huh: Może jest to związane z blokowaniem MAO A?
  • 887 / 11 / 0
Blokowanie mao nie wpływa na poziom GABA który odpowiada za sedacje, branie imao powinno zwiększać euforie i stymulacje.
  • 1141 / 9 / 0
No kurde powinno, tylko u mnie tak jakby się wszystko ustabilizowało na równym poziomie i jest cały czas identycznie.
Gibel wzmacnia tylko gaba, naruszając w stopniu prawie znikomym inne obszary za które powinien się zdecydowanie brać :huh:
No ja teraz stymulacji jako takiej nie odczuwam praktycznie wcale i to po wszystkim po czym powinna być powodowana.
No już nawet tej kurwicy dzień po gibleniu brak, za którą to odpowiada ten pieprzony glutaminian %-D
Trochę mało z sensem napisane, jestem po giblu który ledwo na mnie działa.
Kolejny + to jak specjalnie zażyłem przed snem 1ml to miałem jakieś w miarę fajne sny, a wcześniej było ich brak i to całkowicie ;-)
  • 82 / / 0
GBL oprócz sedacji powoduje jednoczesne pobudzenie, za które odpowiedzialna jest dopamina. Selegilina miesza w systemie dopaminowym, i tu bym upatrywał odpowiedzi.

Po gieblowe rozdrażnienie jest spowodowane po części nadaktywnością kwasu glutaminowego, dopaminy i chyba przede wszystkim pod-aktywnością układu GABA-B.
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.

Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania

Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.

"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek

Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.