Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 2466 / 15 / 0
Ale ten lek ma zjebaną ekonomie bo kosztuje ponad 8 zł za 200mg dexa. Czyli prawie 4 dychy aby się jakoś zajebać.
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 126 / 1 / 0
Poza tym ten lek ma dodatkowe składniki, które też działają przy znacznym przedawkowaniu.
  • 182 / 3 / 0
Ostatnio słucham se radia i nagle reklama ... acodinu... co za chuj? Chcą dotrzeć do większej rzeszy gimbusów drogą radiową?

Przenoszę do odpowiedniego wątku. LMR
Ostatnio zmieniony 13 grudnia 2012 przez LucretiaMyReflection, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: .
  • 3854 / 315 / 0
To nie jest reklama Acodinu, tylko jakiegoś leku, który zawiera dekstrometorfan. Gdyby lektor nie wymienił tego składnika, to pewnie ta reklama by wleciała jednym, a wyleciałaby drugim uchem. A tak, to pokazuje, że jestem ćpunem :-D
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 42 / / 0
Procent pisze:
To nie jest reklama Acodinu, tylko jakiegoś leku, który zawiera dekstrometorfan.
Ja słyszałem reklamę w radiu gdzie wyraźnie pada nazwa "Acodin".
Widać lek ma się dobrze, mimo że już dawno powinien zostać objęty receptą.
  • 250 / / 0
Dobrze, niedobrze, reklamę również słyszałem.
Co do tematu to na DOZie bez problemu zamawiałem jakieś pół roku, 2 razy po 4 paki i odbierałem. Później mi przeszło.
Jednak człowiek, który wraca przez Drzwi w Murze, nigdy nie będzie tym samym, który przez nie przeszedł.
  • 203 / 3 / 0
Ogarnałem 50g czystego DXM Hbr 99%. takze koniec z wypadami do apteki :D Pierwsza probe wykonalem bez wagi i sypnalem na oko, chcialem ok 0.5g ale jak weszlo poczulem moc przynajmniej 700mg co dość mnie zmiotło z powierzchni bo bylem akurat w niewlasciwych dla tej dawki warunkach %-D polecam gorąco ogarnac czysciocha, jest frajda nieopisana.. wychodzi tanio. Po 3 probach zauwazylem jakby nieco dluzej wchodzil o jakies 15-20min ale moze to kwestia zalezna od warunków fizjologicznych w akurat tym czasie.
  • 2466 / 15 / 0
Po takim czystym bardziej widać że obiekt w niedalekiej przyszłości mniej niż 24h był w trakcie badań ?? Bo mnie zawsze afterglow odtajnia i jest przypał.
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 1026 / 31 / 0
Nie ma różnicy. Tylko wejście jest nieco szybsze.
Switched my sulph to AJAX.
  • 2372 / 56 / 0
W nawiązaniu do:
LucretiaMyReflection pisze:
Nie ma różnicy. Tylko wejście jest nieco szybsze.
Jeśli jest szybsze wejście, to czy bodyload trwa krócej? Wiadomo, że dxm sam w sobie powoduje mdłości (choć dla niektórych to bez znaczenia %-D ), pomogło by bardzo. :-D
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.

Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.