Dział dotyczący roślin wykazujących działanie pobudzające, w tym: guarana, herbata, kawa, khat, tytoń, yerba mate.
ODPOWIEDZ
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: podkowa »
nvm pisze:
Małe pytanie do osób kupujących tytoń. :) Jak go przechowujecie? Chodzi mi o to, że po pewnym czasie tytoń wysycha, traci trochę na walorach smakowych i staje się nieco gryzący...
Tyton z nowo otwartego opakowania daje do szczelnego sloika i biore male porcje a z tych malych wydzielonych porcji pale. A jak sie wysuszy to daje pare kropli wody do tytoniu i wtedy dym nie jest gryzacy-wode dodaje do malych porcji bo w szczelnym pojemniku tyton splesnieje gdy jest wilgotny!!!
UWAGA! Wszystkie moje posty zostały zmyślone i powstają gdy mam nawroty schizofrenii  !
  • 225 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Sweet Bulldog »
Szlugi to gówno..
Znowu rzucałem, znowu nie wyszło, znowu się truje..
Jak czytam wasz sielskie wypowiedzi to przekreca mi sie w bani, bo to na prawde truje gorzej niż jakiekolwiek dragi. Bez fazy, bez sensu.. w huj skutków negatywnych, a w szczególności podczas rzucania gdy wychodzą objawy abstynencji, które u mnie występują pod postacią nadpobudliwości, zamulenia umysłowego zaś po dłuższym czasie nie palenia apatią.
Uwaga! Użytkownik Sweet Bulldog nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: podkowa »
Dodam jeszcze dwie "sielskie" fotki tytoniu:

[ external image ]
zielone zerwano 2 dni temu, zolte 2-3 tygodnie temu a brazowe sa prawie do palenia maja okolo 1.5 miesiaca
[ external image ]
UWAGA! Wszystkie moje posty zostały zmyślone i powstają gdy mam nawroty schizofrenii  !
  • 802 / 28 / 0
pale ok.6-7lat
Nieprzeczytany post autor: wisior »
JA ROWNIERZ OPROCZ INNYCH NALOGOW MAM PROBLEM Z UZALEZNIENIEM OD TYTONIU-JEDNA PACZKA DZIENNIE ZAZWYCZAJ ROUTY 66 light-kiedys lubilam lm ale ich smak teraz mi jakos nieodpowiada.a jezeli chodzi o palenie i inne nalogi-to po speedzie palilo sie do paczki dziennie wiecej-prawie jeden szlug za drugim..jak pije alko to tez szlugow duzo schodzi..
ogolem najbardziej luboie zapalic przy kawce i po jedzeniu...no i w stresujacych sytuacjach szlug troche uspokaja.
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 189 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: jst »
Na co dzień nie palę. Ale zdarza się na imprezie przy piwku. Aaaa po białku też nie palę :-)
Uwaga! Użytkownik jst nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 523 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Plankton »
Ja kiedys kilka lat palilem teraz kilka lat nie pale. Tak jak jest teraz jest ok przynajmniej nie musze jeszcze kolowac kolejnej kasy na kolejna paczke fajek. Czasami zdarza mi sie zajarac jak pije lub po dxm ale tylko dletego ze lubie na bani sie pobawic dymem ;-)
Uwaga! Użytkownik Plankton nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 802 / 28 / 0
mild seven
Nieprzeczytany post autor: wisior »
byly kiedys takie papierosy-w sumie moje ulubione poki ich nie przestano produkowac :-(
opis:
-biala paczka z delikatnymi znaczeniami koloru :zloto i srebro-taki finezyjny wzorek naokolo paczki i napis MILD SEVEN
-smak-bardzo dobry taki z wyzszych sfer jak kiedys malboro
cena: hmmm....jakby przeliczac na ceny teraz to tak z 7-8zeta
zniesiono je:
-ok.5-6lat temu
szkoda.... :cool:
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 528 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: codeine »
Jakaś nowa partia Ronsonów się pojawiła - smakują jak gówno.

Ale nie będe kurwa płacił więcej niż 5zł za paczkę.

Kto mi poleci jakieś dobre, tanie papieroski do 5zł?
Proszę pisać swoje nominacje :)
Uwaga! Użytkownik codeine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 884 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: Night Garden »
[quote="codeine"]
Proszę pisać swoje nominacje ]

Nie przywykłem do palenia papierosów w tej cenie, bo z reguły mi nie smakują, ale kiedyś znajomy poczęstował mnie Rockets Gold. Nawet niezłe jak na swoją cenę (~4.90), powinieneś spróbować.
Uwaga! Użytkownik Night Garden nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
viceroje, red and white-hujowe ale niektorym smakuje, zawsze mozna kupowac L&M ruskie lub ukrainskie w cenie od 3.5 - 4 zł za paczke. Niewiele smakowo roznią sie od polskich ;]
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
ODPOWIEDZ
Newsy
Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.

Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.

Legalizacja marihuany ogranicza problematyczne używanie i poprawia kondycję psychiczną

Badacze analizują, jak legalny dostęp do marihuany wpływa na konsumpcję i zdrowie psychiczne uczestników. W pierwszej akademickiej publikacji zespół badawczy przedstawił bezpośrednie porównanie legalnego i nielegalnego pozyskiwania tej substancji. Badanie rozpoczęto w styczniu 2023 r. jako wspólne przedsięwzięcie Departamentu Uzależnień w Bazylei, Uniwersytetu w Bazylei, Uniwersyteckiej Kliniki Psychiatrycznej w Bazylei (UPK) oraz Służb Psychiatrycznych Aargau.