Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 177 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: clomipramine »
Oczywiście, że zdarzają się ludzcy funkcjonariusze. Najbardziej ludzcy znaleźli przy mnie 120 grzybów i 1.5g hashu. Najpierw mnie tak nastraszyli, że się prawie w gacie zesrałem (miałem z 16 latek wtedy... Ahhh te stare czasy...), że to taka ilość, e od razu za chandel i dostane sanki (LOL). Skończyło się na tym, że grzyby rozdeptali na chodniku (kumpel wyzbierał i wszamał :D Wyjebało go jak świnia), a haszysz zabrali (pewnie w celu konsumpcji). Taką samą miałem sytuację, tylko z połówką palenia. Ale wtedy, to od razu mi kazali spierdalać.
  • 414 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zdechły Szczur »
To trzeba przyznać, że miałeś zajebistego fuksa clomipramine. W końcu niejednego już targali po komisariatach za znalezienie 0,0001 g marichuany w szklanej lufce ;-). A tak wogóle to moich kumpli ze studiów ostatnio ktoś podpierdolił i prawdopodobnie ktoś z roku. Jak jechali autem wracają z zajęć to cały czas jechały pały za nimi. I jak tylko się zatrzymali na parkingu to zaraz zaczęli przeszukiwac ich wszystkich i samochód. Powiedzieli im, że ktoś im zadzwonił, że kumple mogą mieć narkotyki przy sobie. Na szczęście mieli tylko lufę, którą koleś upchnął gdzieś między siedzenia i nie znaleźli jej. Pały powiedziały, że ktoś im napewno odpowie za takie głupie numery :-D.Swoją drogą ja bym chyba takiego konfidenta zajebał za wpierdalanie się z buciorami w czyjeś życie. I tu jest nasze szczęście, że nikt z nas nie wie kto to jest bo na bank skończyłoby się to źle i wtedy byśmy mieli roprawę napewno ale z innego powodu...
To nie bóg stworzył ludzi.
To ludzie stworzyli sobie boga.
  • 18 / / 0
Nieprzeczytany post autor: lukas2288 »
Jakbym był psem, to bym rekwirował i wypuszczał :D To też ludzie..
Uwaga! Użytkownik lukas2288 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 67 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: skunk_one »
generalnie no to ladnie
Uwaga! Użytkownik skunk_one nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.