Generalnie nie polecam i podłączam się pod negatywne opinie o tym ośrodku.
PotemSłowaDoZiomkaWOparachZeSkrętówByUważał
NaCoNaWszystkichKonfidentów
NaKurewskąRasęPrzyczajonychAgentów
PozdrawiamWszystkichZielonychKonsumentów
dostałam tam skierowanie na dwutygodniową obserwację, chciałabym wiedzieć jak tam wszystko wygląda.
SZOK!
nie offtopujmy, cho na pm.
Anielin - Pomimo codzienielnego chodzenia na mszę nie jest taki zły. Przez ostatnie parę lat trochę się zmieniło. Jest kilku dobrych terapeutów którzy mogą pomóc, jeżeli ktoś chce oczywiście.
Toruń - WOTUiW Szosa Bydgoska 1
Ośrodek lekki, terapeuci konkretni, bardziej nastawiony na rzeczywiste rozwiazywanie problemów. Pomogli mi tam bardzo.
W dwa miesiące naprawdę zrobiłem więcej niż w prawie dwa lata w Anielinie.
Jak ktoś ma pytania co do tych ośrodków, pisać.
pobyt trwa 8-10 tygodni (w zależności od tego czy przychodzimy zdetoksowani, czy na miejscu nam detoks robią), ponoć jest bardzo miła atmosfera i fajne formy terapii, żarcie okrutne (zimne i niedobre, sugeruję wziąć tony swojego jedzenia), można mieć telefon w godzinach 16-18, kompa jak pozwoli lekarz, codzienne spacery, palarnia na miejscu.
tej dziewczynie co z nią gadałam ponoć bardzo to pomogło (detoks robiła od leków nasennych, w które wkopali ją lekarze) i jak rozmawiałam z pacjentami (czasami pojawiała się taka opcja) to wszyscy byli raczej zadowoleni.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.
Cały grzyb a czysta psylocybina: co naprawdę pokazał model obliczeniowy
Pytanie krąży po literaturze od dekady: czy psylocybina wyjaśnia całe działanie grzyba, czy tylko jego część? Praca zespołu z University of the Free State, opublikowana 16 marca 2026 roku w Scientific Reports, próbuje odpowiedzieć na nie narzędziami chemii obliczeniowej.
FDA zorganizowała publiczne wysłuchanie w sprawie terapii psychodelicznych
14 września amerykańska Agencja Żywności i Leków (FDA) przeprowadziła w swojej siedzibie w White Oak w stanie Maryland czterogodzinne wysłuchanie publiczne poświęcone przyszłości terapii psychodelicznych w Stanach Zjednoczonych. Spotkanie trwało od 12:30 do 16:30 czasu wschodniego (18:30–22:30 w Polsce), na miejscu zjawiło się około 300 osób, a transmisję na żywo oglądał kolejny tysiąc widzów.