4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 124 / 1 / 0
dokladnie jak opisales, a substraty to:
360mg pseudoefedryny/8ml h2o --- 250mg kmno4/8ml h2o.

wszystko zwieksza sie proporcjonalnie dla wiekszej ilosci pseudoefedryny
  • 283 / 2 / 0
dziękóweczka ziom :) a czas reakcji? czekasz aż fusy opadną i fazy się oddzielą czy jakieś inne zalecenia?
  • 124 / 1 / 0
nie ma za co:-) czekam i czekam az sie wytraca fusy, ale czarne i opadna na dno. jest po reakcji kiedy podczas pomieszania kolor cieczy nie ma oznak brazu lub fioletu. musi byc tylko przezroczysty plyn z czarnymi fusami. trwa to roznie, zaleznie od ilosci robionego towaru. nie ma czasu okreslonego. sprawdzasz mieszajac.
  • 1345 / 6 / 0
MaxSyntetic pisze:
250mg kmno4/8ml h2o.
4 centy wody starczą, IMO. Wypróbowane.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bender

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  • 124 / 1 / 0
wiem, ze starczy, ale co mi zalezy. reakcja idzie sobie ciut dluzej, spokojniej, dla mnie ilosc wody nie ma zadnego znaczenia bo i tak doczyszczam i potem odparowuje na krysztal i rozpuszczam do pukania albo robie eliksir w 25ml do picia
  • 1345 / 6 / 0
A, no to faktycznie.

Bender

• 3523 / 51 / 0
a ja zauważyłem, że im większa ilość wody tym:
a. reakcja idzie dłużej
b. mniej się grzeje
c. lepiej kopie
ktoś ma podobne spostrzeżenia ?
  • 583 / 6 / 0
ja

ale tylko iv bo inaczej nie podaje
  • 124 / 1 / 0
tez to zauwazylem. im wolniej tym dokladniej przebiega caly proces.
  • 583 / 6 / 0
@WildMonkey
a w ilu robisz jedna pake? bede 2 paki robil oddzielnie najwyzej ale podajswoj przepis ile wody doacataru bez przefiltrowanej p-efki i ile do kmno4?
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.