ODPOWIEDZ
  • 158 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kopernik_OG »
darekpt pisze:
tylko szkoda ze raczej z tego nic nie bedzie ( widac na fotach ze te męskie juz pootwierane - wiec pewnie wszystko zapylone juz ) , jak na tego słynnego kopernika ( za którego się podajesz ) to za bardzo sie nie popisałes.

mała prośba do Ciebie
nie wchodz na mojego growloga jak ci cos nie pasuje. nie oceniaj
moze ja w tym roku wziolem sie za botanike meskich odmian, moze kombinuje cos z pylkiem,
chuj ci do tego moge sobie nawet siejke sadzic a ty sie wypierdol w bambuko...
kopernik nigdy nie byl slynny przynajmniej nigdy sie za takiego nie uwazalem a poprostu robie to co lubie
gdybys byl uwazniejszym obserwatorem to zauwazyl bys ze w wczesniejszych latach tez mialem samce i
tez zamieszczalem ich foty i po chuj sie czepiasz jak rzep psiego ogona...
komentarze zostaw dla siebie typu " tego slynnego kopernika" dla ciebie pana kopernika
samce są piękne same w sobie również jak dziewczyny i skoro na spocie mam samce to nie widze problemu
aby rosly sobie dalej, a ja zbieram szlachetny pylek , a ty będziesz żebrał nasionka po sezonie ja takowego
problemu nie będe miał, pomyśl zanim coś napiszesz
głupota ogrodnika niezna granic....
grower ktory sie czepia o męskie rośliny to sezonowiec taki jak ty...
bierz zabawki i spierdalaj do innej piaskownicy....
szacunek nabyty przez lata, doświadczenie, wiedza to sie liczy!!!
Ostatnio zmieniony 11 września 2006 przez kopernik_OG, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik kopernik_OG nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 158 / / 0
[quote="dlugi_as"]
No widze KoperNik ;-) ze masz sie czym pochwalic, no i to bardzo, zdjecia ladne, roslinki ladne!! Bardzo mi sie podoba to ze one juz tak daleko sa w fazie kwitnienia, bo moje HH dopiero co pokazaly piczki! niepokoi mnie to ze jeszcze tak dlugo musze czekac, dzisiaj podleje nawozem dla roslin kwitnacych i mysle ze pomoze, zastosuje wieksza dawke, nie powinno sie nic stac, tak mi sie przynajmniej wydaje !! ]

dojdą dojdą nic sie nie bój
tylko ci cierpliwości więcej trzeba bo widze że jesteś narwany i napalony...
moje ak47 skunk z nirvany Tarantulla (od dobrego przyjaciela ogrodnika thx T ) też doszły
nie bój sie przymrozków stare rośliny dają sobie rade.
tylko więcej cierpliwości i nie chodź co pare dni je oglądać bo wzrasta prawdopodobieństwo że w ogóle
ich nie zbierzesz, daj im czasu.... to tak jak z kobietą...
'(p.s. moje HH też późno zakwitły a za to moc była 100 razy lepsze niż shitowych early'... _)
Uwaga! Użytkownik kopernik_OG nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 77 / / 0
Nieprzeczytany post autor: dlugi_as »
kopernik_OG pisze:
dojdą dojdą nic sie nie bój
tylko ci cierpliwości więcej trzeba bo widze że jesteś narwany i napalony...
moje ak47 skunk z nirvany Tarantulla (od dobrego przyjaciela ogrodnika thx T ) też doszły
nie bój sie przymrozków stare rośliny dają sobie rade.
tylko więcej cierpliwości i nie chodź co pare dni je oglądać bo wzrasta prawdopodobieństwo że w ogóle
ich nie zbierzesz, daj im czasu.... to tak jak z kobietą...
ja bardzo rzadko na spota chodze, po prostu nie mam czasu... ale jestem troche napalony !! bo myslalem ze HH bedzie wczesniejsza i myslalem ze cos nie tak, jak widzialem fotki innych jak im juz kwitna rozne inne odmiany. Wczoraj bylem na spocie i zaczynaja kwitnac !! wygladaja tak jakby mialy juz 2tyg. floweringu za soba ]
'(p.s. moje HH też późno zakwitły a za to moc była 100 razy lepsze niż shitowych early'... _)
[/quote]

łiii... no to dobrze :), teraz tylko czekac i czekac

btw. Slyszal ktos cos o odmianie PEPSI ?? ja slyszalem tyle, ze po tym jest super smiechawa !!
  • 49 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Cinkowy »
koeprnik wspomoze akcje open seed :]
  • 158 / / 0
wrześień wbrew wszystkim sceptycznym flegmatykom, którzy placzą za ładną pogodą jest opleciony dobrą aurą. u nas jest bardzo słoneczny i ciepły. ( p.s. po babim lecie robie ostateczny HARWEST) może chłodne noce zmywają sen z powiek ale te chwasty świetnie sobie z nimi radzą , wber wszelkim ogólmym opiniom . ( nie należy mylić prawdy z opinią większości _ Kopernik przypomina !!! )
Słoneczna pogoda ... a w promieniach słońca dojżewające TOPY Prosto z EUROPY
pierwsze topy za płoty
dla wszystkich niedowiarków których tu nie zapraszam i niechce czytać wpisów bo tylko zaśmiecacie mi gROWLOG swoimi wysranymi z dupy chorymi niedomówieniami - próbka z wowodem poniżej

[ external image ][ external image ][ external image ][ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
Ostatnio zmieniony 11 września 2006 przez kopernik_OG, łącznie zmieniany 3 razy.
  • 103 / / 0
Nieprzeczytany post autor: k0lek »
Ładne roślinki :) Fakt pogoda zaczeła się poprawiać a we wrześniu jest świetne "czerwone słońce" ktore dopierdala tak jak trzeba by topy dojrzewały prawidłowo he :) Życzę udanych zbiorów :D
Uwaga! Użytkownik k0lek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 86 / / 0
Nieprzeczytany post autor: KOOOOŃ »
ladne topki kopernik :D bede cie katowal co to za odmiana przypomnij sobie zastanow sie!!!!!:P plizzzzzz:) bo podoba mi sie jak cholera i te kryształki thc na tym zajeeebistym topie.... mniam:D
  • 158 / / 0
Panowie wczoraj byłem na zbiorach sciąłem cztery rośliny nie wielkie i zostawiłem na każdej po kilka gałązek tak co by zobaczyc jak będą wyglądały jak pójde po reszte sciąłem je za wczesnie ale nic w razie jak by złodziej sie przyplątał to zawsze mam cos dla siebie dodaje zdjęcia i zaprasam Was abyscie również prezentowali swoje osiągnięcia w dziedzinie Botaniki Konopnej tymczasem zawijam sie od Pc wyciągam Ocb filterek i kręce lOl -a ;) za wasze zdrowie i nasze kochane dziewczyny uch zapomniałbym polecam batonika w zywicy smakuje wspaniale

[ external image ][ external image ][ external image ]
[ external image ][ external image ][ external image ]
  • 158 / / 0
  • 158 / / 0
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Fabryka meksykańskiego kartelu w Polsce. Mamy nowe informacje

Najbliższe trzy miesiące spędzą w areszcie mężczyźni podejrzani o działanie w międzynarodowym kartelu narkotykowym. Dwaj obywatele Meksyku i Polak zostali zatrzymani podczas spektakularnej akcji służb. Jak ujawniają śledczy, mężczyźni mieli powiązania z jednym z największych karteli narkotykowych w Ameryce Północnej.

Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające