Powód: zmieniono tytuł tematu
Po prostu wyobraź sobie, że jesteś gościem, który nigdy mu/im nic nie sprzedawał/udostępniał, a tutaj chcą ciebie tak wpierdolić i zdziwko. W dodatku nawet nigdy nic nie posiadałeś nielegalnego więc tym bardziej nie wiesz dlaczego ciebie próbują zmieszać z błotem.
Nie ma co za bardzo komponować zawiłe historie bo dokładne historie (a często z lukami, które jeszcze częściej wychodzą po kilku/kilkunastu pytaniach) kłamcy najczęściej dobrowolnie i sami z siebie przedstawiają, a uczciwi oskarżeni ludzie zachowują się w stylu: "panie kurwa co jest? w co chcecie mnie wkręcić, ja nic nie robiłem takiego, proszę się odpierdolić i dać mi spokój, nie mam czasu tu przesiadywać".
1. ZASADA NA ULICY - DO NICZEGO SIĘ NIE PUCOWAĆ/PRZYZNAWAĆ :-D
Amplifa pisze:a czy jak sie nie przyznamy i udowodnia to kara wieksza ?
„należy przyjąć, że oskarżony nie ponosi żadnej odpowiedzialności karnej za treści wynikające ze swoich fałszywych wyjaśnień, dopóki wyjaśnienia te służą realizowaniu jego obrony” (Uchwała SN z dnia 11stycznia 2006 r., sygn. I KZP 49/05)."
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej
Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.