Dział służący omawianiu marszy, petycji i innych form aktywności obywatelskiej.
ODPOWIEDZ
  • 8 / / 0
Nieprzeczytany post autor: keviner »
buehhe ja sie niczym nie martwie poprostu napsialem otym tutaj, i wiem ze wszystko bedzie dobrze, zawsze jest :D co do filmow i txt'ow angielskich to niema problemu daje sobie z tym rade :)
co do omowienia tematu to tez mysle ze niebedzie trudno pozatym ze go b ladnie przygotuje mam dobrze gadane i umiem improwizowac hehe bedzie lajtowo :D najwyzej kilka zielonych wdechow kreatywnosc x3 i doprzodu przed komisje :D
Uwaga! Użytkownik keviner nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 38 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: tom »
http://www.efficacy-online.org/Lessons/ ... intro.html

Powyzszy tekst bylby doskonalym punktem startowym bo przedstawia nieco historii prohibicji i wlasnie koncentruje sie na "mitach prohibicji". Jest niestety po angielsku.
  • 803 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: yam'teoretyk »
keviner mam dobry film z planete o konopiach i ich delegalizacji wlasnie na przestrzeni XXw ;-) Daj mi na emalie dane adresowe to ci poczta moge przeslac bo ze mnie slaby nowoinformatyk i nie wiem jak 700mb wrzucic na serwer majac neostrade :rolleyes:
  • 26 / / 0
Nieprzeczytany post autor: lun4t1c »
[quote="yam'teoretyk"]
Daj mi na emalie dane adresowe to ci poczta moge przeslac bo ze mnie slaby nowoinformatyk i nie wiem jak 700mb wrzucic na serwer majac neostrade ]

A nie lepiej przez dc++ lub jakis inny program tego pokroju?
"Just a little pinprick.
There'll be no more --Aaaaaahhhhh!
But you may feel a little sick."
Pink Floyd - 2001 Echoes - Comfortably Numb
  • 8 / / 0
ee adres itd to dobry sposob, ja czesto z tego kozystam wysylajac sobie muze miedzy znajomymi z calej polski :) pozatym sciaganie 700mb niebardzo mnie cieszy, a taki film bylby genialny dla mojej pracy pozatym ze duzo z niego moge spisac, moge go wykozystac w formie filmu takze jako material pomocniczy dla komisji. keviner@wp.pl podaj mi tam swoj meil chyba ze zachwile go wygrzebie w Twoim profilu na forum to wysle moje dane, pzdr

edit. no meila niby mozna wyslac z 4rum, ale jakos niedziala ta opcja genialna :( licze ze sie odezwiesz wiec lub zpostuj go tutaj. bless
Ostatnio zmieniony 21 września 2006 przez keviner, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik keviner nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 121 / 1 / 0
chodzi o film "Konopie ziele warte miliardy" mam na dysku też, jeśli uzywasz eMule proszę link:

ed2k://|file|Konopie%20-%20Ziele%20warte%20miliardy.avi|666246946|88D5BA68EC2FBB087C3F8775E8B77E93|/

Jeśli nie uzywasz, to gdzies na serwerze hypka powinieneś znaleźć, ale hymm serwera nie ma... :scared:

powodzenia!
...i ty zostaniesz indianinem!
  • 204 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: jaitylkoja »
mam pytanie którego tu nikt nie zadał: co to ma wspólnego z językiem polskim?? według mnie nic. Co najwyżej mozesz przerobić kilka standartowych książeczek typu heroina i dzieci z dworca zoo. Nie wróże Ci rewelacji.
Trust no1

Jeśli napisałem post dłuższy niż 2 zdania to znaczy że byłem najebany i nie traktuj go poważnie.
  • 26 / / 0
Nieprzeczytany post autor: lun4t1c »
jaitylkoja pisze:
co to ma wspólnego z językiem polskim?? według mnie nic. Co najwyżej mozesz przerobić kilka standartowych książeczek typu heroina i dzieci z dworca zoo.
A co z tworczoscia pod wplywam?
Ludzie czytajcie dokladnie topiki, to juz sie przewinelo tutaj.
"Just a little pinprick.
There'll be no more --Aaaaaahhhhh!
But you may feel a little sick."
Pink Floyd - 2001 Echoes - Comfortably Numb
  • 8 / / 0
[quote="jaitylkoja"]
mam pytanie którego tu nikt nie zadał]

a nie obczajasz tego jaki to temat? widze ze chesz sie pokazaac jako omnibus z wlasnym zdaniem :) ale to niejest az tak zwiazane z jezykiem polskim poprostu, niesa zadne dzieci z dworca zoo itd temat jest oreslony i ma byc opraty na materialach publicystyczno-naukowych to jest jedyny zwiazek z jezykiem.. to niema byc literatura powszechna, ogarnij to! wiec idziemy w dobrym kierunku nierob zametu ;]

i jeszcze raz wielkie dzieki dla kazdego za zainteresowanie i pomoc mi :)

Jah bless U all!
  • 18 / / 0
Nieprzeczytany post autor: lukas2288 »
Będziesz musiał napisać bibliografie czyli literaturę przedmiotu i podmiotu.
Na twoim miejscu do lit. przedmiotu bym poszukał grubych ksiąg o narko, do których byś nawet nie zajrzał. Informacje byś czerpał z for, filmów itp. (tego byś nie wpisywał do konspektu). A do literatury podmiotu też możesz dać jakieś filmy. Kwestia zrobienia dobrej pracy to znalezienie materiałów i odpowiednie ich wykorzystanie.

Edit: Oddam w dobre ręce pracę maturalną, z której dostałem 20pkt. Opartą na filmie Władca Pierścieni Powrót króla i horrorach. Jak ktoś zainteresowany, to wyślę na meila.
Ostatnio zmieniony 23 września 2006 przez lukas2288, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik lukas2288 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.

Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.