Dział poświęcony wszystkim izomerom efedryny, także pseudoefedrynie.
Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 18 / / 0
ile zjesc tabletek tusiiego zeby podczas badania osoba ktora wazy 60kg płci zenskiej miała problemy z cisnieniem a jednoczesnie nie nadawała jak na fecie

Poprawiono tytuł wątku. mrstothet.
Regulamin
1. Mam zawsze rację
2. Jak nie mam racji - patrz punkt pierwszy
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
Ja poprzedniego dnia przed pomiarem ciśnienia wpieprzyłem całą paczke i kilka browarków.
Na badaniu wyszło wysokie i lekarz mi przepisał bellergot (fenobarbital + atropina).

PS. waże jakieś 57kg.
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
podbijam wątek.

biorę efedrynę (w połączeniu z kofeiną i asp. - Thermal Pro) od 4 dni, póki co raz dziennie 20 mg efki + 200 kofeiny. kontroluję ciśnienie i puls, tak na początku, i o ile puls jest trochę wyższy niż normalnie, tak ciśnienie - obniżone? zastanawiam się czym to jest spowodowane. naturalnie mam dość niskie ciśnienie, więc taki spadek nie działa na plus. miał ktoś kiedyś taką sytuację? (to przejściowe czy może podróba? - nie zależy mi na wzroście, ale na spadku też nie, a nieco mnie to zdziwiło, że na efce ciśnienie w dół...).
pozdrawiam,
  • 129 / / 0
dla mnie łączenie ewy z kofeiną to samobójstwo, tylko rekreacyjnie 20mg do nauki/ treningu :-D
  • 28 / / 0
zalezy od dawek. bralem kiedys w ramach odchudzania, dawki 30g dziennie z kofeina 200mg, do tego suplementacja witaminami itp. ,dieta. problemow z cisnieniem nie odnotowalem
I was blind, but now I see.
  • 3523 / 54 / 0
iKnowYou pisze:
zalezy od dawek. bralem kiedys w ramach odchudzania, dawki 30g dziennie z kofeina 200mg, do tego suplementacja witaminami itp. ,dieta. problemow z cisnieniem nie odnotowalem
brałeś chyba dawki 30mg a nie 30 g ;-)
ODPOWIEDZ
Newsy
Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi

Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."

Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa

Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.

Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.