najsilniejsza? najsłabsza? sprawdź! ogólna charakterystyka odmian
ODPOWIEDZ
  • 22 / / 0
Czy poradzę sobie z nią na pierwszy raz?
Czy wydziela intensywny zapach?
Jakie macie z nią doświadczenia?
Jaki high daje?
Jakich plonów z krzaka można się spodziewać?

Proszę o scharakteryzowanie tej pani.
"Dym z moich ust, który spływa na Ciebie
Czy potok słów, mówisz: nie, jeszcze nie wiem!
Więc podejdź bliżej, niech Twój mózg opuści klatkę
Zrozumiesz wszystko kiedy poznasz moja Matkę"
  • 22 / 1 / 0
icmag
Nieprzeczytany post autor: jasmin »
taki sam watek znalazlem na icmag wiec sprobuj tam www kropka icmag kropka com
teraz nie moge wejsc na ta strone wiec sprobuj sam znalesc w watku po polsku
  • 8 / / 0
Nieprzeczytany post autor: chronic »
Za pierwszym razem zawsze sie cos spieprzy, ale WR jest stosunkowo latwy w uprawie.
Skunksi Jak cholera, nie polecam do uprawy w domu.
Moc powalająca, high taki ciężki ( bym powiedział że okraślenie "ale się skułem" wsam raz pasuje do tej roślinki) wkońcu to indica.
Ta odmiana Potrafi być bardzo płodna w zeszłym roku udało mi sie zebać ok 50-75g z krzaka (indoor hps 400W).
Dość długo kwitnie 8-9 tygodni
Uwaga! Użytkownik chronic nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 22 / 1 / 0
link
Nieprzeczytany post autor: jasmin »
no wiec jak wczesniej pisalem o watku z icmag wiec tu go mozesz przeczytac
http://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=19424
tak jak chronic pisze jest to bardzo mocna odmiany bialych konopii
nigdy nie palilem ale z opisu wynika ze nosorozec moze cie powalic
  • 49 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: madphattao »
mialem white rhino od znajomego chodowcy. Skunksi. Bardzo mocna, dosc fizyczny high, bez jakiejs ezoteryki, niestety szybko wchodzila tolerancja mi po niej. nudzila sie.

polecam krzyzowki rhino, teraz mam blue rhino, czy tam jak go zwa rhino superior. to nowy mutant blueberry i white rhino i jest naprawde odjazdowy, o wiele ciekawszy, niz sam rhino. Co wiecej, WR bardziej pasuje mi pod indike niz sam BR, choc u white high nie jest jakos kreatywny.

white rhino to odmiana medyczna, biala, o bardzo duzej zawartosci THC, jest bardzo dobra, ale zdecydowanie nie jest najlepszym skunkiem, jakiego probowalem. Polecam Blue Rhino, albo Blue Cheese, to angielska krzyzowka, popularna na wyspie, nie az tak mocna, ale rewelacyjna.

Biorac pod uwage sile White Rhino, to bardzo wydajna odmiana, biorac pod uwage efekt - nie jest jakos kosmiczny, ale wciaz pierwsza klasa. Nie zrozum mnie zle, tak dobrego skunka jak Rhino probowalem w polsce moze kilka razy, jednak w porownaniu z innymi odmianami popularnymi w UK, to jest to najwyzej srednia klasa. No, srednia-wyzsza. Nie tak dobra jak kultowy brytyjski cheese http://www.everyonedoesit.co.uk/online_ ... uctID=2303
Ostatnio zmieniony 20 kwietnia 2008 przez madphattao, łącznie zmieniany 2 razy.
I've been listening to the wrong radio station
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Więzienie za 0,11% przekroczenia?

Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.

Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem

Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.

Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana

Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.