Parathormon pisze:Moje n oxy jest przezroczyste. Zrobione świadomie, a nie na zasadzie, że zdegradowało mi DMT. Macie chłopaki chujowy sort
Wczoraj w końcu zwaporyzowałem tak między 30 a 35mg tego brązowo-kakaowego proszku owej substancji i albo było za mało, albo coś spierniczyłem waporyzując ( co bardzo możliwe, bo ta droga administracji jest mi póki co obca i trochę mam z nią jeszcze problemów :P )
Naczytałem się dużo o DMT, więc coś tam w głowie mi kołacze jak powiniem mniej, więcej wyglądać lot po tym, a to co doświadczyłem wczoraj kompletnie nie przypomina pełnego lotu DMT.
Fakt, po wypuszczeniu dymu wgniotło, czy wręcz wbiło mnie z taką mocą, że nie wiedziałem co się dzieje dookoła %-) Od strony wizualnej, miałem wręcz potężny koktail kolorowej papki, ale po kilku minutach wszystko ustało i bezproblemu wróciłem.
Mam dość skromne doświadczenie w psychodelikach póki co ( od niecałego roku kilkanaście sesji 4-aco-dmt i z 10 4-ho-met, oraz kilkanaście lat temu ze 2-3 razy LSD i z 5 sesji z łysiczką ) ale wydaje mi się, że to co było z tym n-oxy-dmt to tak jakbym doświadczył tylko ładowania. Tak jakbym pędził jakąś rakietą i w momencie w którym powinno mnie po prostu wyjebać z tego wymiaru :-D wszystko ucichło, taka to moja filozofia :)
Więc pytanko, jakie dawki dla palenia i do buzi ( z iMAO oczywiście ) dla n-oxy-dmt?
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Ja bym powiedział, że n,n-oxy-DMT jest tak wydajne jak DMT, zatem okolice 30mg powinny dać przebicie. Polecam waporyzację z VaporGenie + dobra zapalniczka żarowa. Najpierw najlepiej poćwiczyć waporyzację np na 5-MeO-DMT i będziesz wiedział co i jak... Do VG polecam wepchnąć koło 10 screenów
Kurwik pisze:Co w tym godnego polecenia skoro trzeba dwa razy więcej niż przy wydajniejszych metodach wapo?
Prośba do modka: Może wyizolujcie z wątku fragmenty dotyczące N-Oxy-DMT - jest to jedna substancja, a nie mieszanina substancji (Jungle DMT).
Powtarzam: n-oxy-DMT jest przezroczystym olejem, o lekkim odcieniu żółtawym. Klepie okrutnie - moim zdaniem tak samo jak nieutleniona forma, aczkolwiek fazy wydają się trochę różnić, co już opisałem i ja i inni.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie
W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.