Reez pisze: Stawiam, że bupropion mógł wejść w interakcję...
Wczoraj kupiłem 3mmc od gościa w krakowie (małe kryształki, wyglądem przypominające 4mec) i było bez rewelacji.
Ten towar którego mam jeszcze z 1,5g został kupiony w sklepie internetowym, ale już widzę wycofali go z oferty - podejrzewam że mógłbyć mieszany z mefedronem albo jakimś innym mocnym nielegalnym specyfikiem.
pzd,
d4rqu
np 1 tab zolpi i 1 tab avio
Po odstawieniu leku na czas minimum tygodnia (lepiej kilku) sugeruje celowac w okolice 150-200mg przy podaniu doustnym. Byli tu jednak tacy, co ich takie dawki mielily az za bardzo, wiec jak juz to mniej, nie wiecej.
Działanie zawsze takie samo:
najpierw uczucie zimna, później ciepła, miękkie nogi.
Później ból głowy, zawroty
Fakt czułem empatię i chęć zwierzania się, ale po ok 1 h to przerodziło się we wkurwienie i zmeczenie psychiczne.
Generalnie nie odczułem tego co wy-orgazmu na całym ciele, euforii itp. Co może być przyczyną?
Zaznaczam że dosyć często stosuje Pent. oraz alfa-pvp
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.