Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 385 / 5 / 0
Witam,
mój problem polega na tym, że świat mi się znudził i mnie dobija. Bez przerwy martwię się tym, co będzie jutro, pojutrze, co jest dziś i czy w ogóle jest dla mnie jakaś przyszłość - boje się jej. Jestem totalnym samotnikiem, i myślałem nad milionami sposobów uszczęśliwiania się, ale doszedłem do wniosku, że na znajomych nie mam czasu, a też mi się nie chce z nimi spotykać; że znaleźć dziewczynę to też kurewski problem, bo potem są jakieś zobowiązania, a ja lubię mieć czas dla siebie. A ponieważ przygnębia mnie codzienna monotonia, potrzebuję jakiegoś leku uspokajającego, który nastawi mnie neutralnie do życia. Wszelkie antydepresanty odpadają, bo są toksyczne przy długim zażywaniu. Chodzi mi o jakąś taką substancję, która mnie uspokoi, ale będę ją mógł brać np. przez kilkanaście lat dzień w dzień. Lek na recke albo bez (choć bez recki to pewnie takiego nie dostane).
Ph’nglui mglw’nafh Cthulhu R’lyeh wgah’nagl fhtagn :D
  • 451 / 2 / 0
Potrzebujesz psychoterapii, nie leku.
Uwaga! Użytkownik boberator nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 385 / 5 / 0
O tym się pomyśli, ale nie teraz...
  • 202 / / 0
DXM ;) i przemyśl sobie wszystko ;)
  • 887 / 11 / 0
Antydepresanty są tak samo albo znacznie mnie toksyczne, przy każdej substancji wyrobi ci się tolerancja, przy antydepresantach problem ten nie występuje
Jedyną "używką" która możesz stosować bez obawy o toksyczność to melisa
Ostatnio zmieniony 28 września 2012 przez peszel, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1450 / 19 / 0
Może jakieś lekke benzo? estazolam fajnie uspokaja, odpręża, ale mam sam z nim problem. Wbrew porom to nie wiem wg, aż tak mocnych właściwości nasennych.
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 451 / 2 / 0
Jak lekkie benzo, to klorazepat (Tranxene). Nie działa tak widocznie jak np diazepam, tylko baaardzo subtelnie, ale mi pomagał w przedsennych lękach i paranojach, łatwo zasypiałem i budziłem się rześki, ogólnie czułem poprawę nastroju.
Uwaga! Użytkownik boberator nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 78 / 1 / 0
GBL polecam ;P
♪♫♪ harmony (: ♪♫♪
  • 385 / 5 / 0
No widzicie: jak chcecie to umiecie :old: Dzięki za sugestie. Ale z drugiej strony to są (te benzo) leki do użytku długotrwałego?
  • 1450 / 19 / 0
Mr R pisze:
GBL polecam ;P
Tak kurwa, żeby kupował potem na 5l baniaki. Benzo też nie jest dobrym pomysłem. Ale to jedyna rzecz- no i w sumie koda- która na mnie działa w odpowiedni sposób. Spróbuj najpierw z mocnymi naparami melisy. Jeśli nie idź do apteki i poproś o najsilniejszy uspakajający lek ziołowy- bez recepty oczywiście. Jeśli i to nie pomroze to kombinuj z kodą, ale to dużo prawdopodobieństwo, że trafisz do działu opio hehehe... z benzo w sumie ta sama bajka.

Jeśli jesteś silny psychicznie i lekarz przepisze Ci odpowiednie benźo na dane schorzenie to będziesz brał je tylko w stanach kiedy naprawdę potrzebujesz silnego uspokojenia.
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
ODPOWIEDZ
Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.