4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 36 / / 0
dzis pokombinuje. a nie wiecie czy dostane w aptece te duze pompki 100 ml i po ile chodza mniej wiecej?
  • 1522 / 73 / 0
Dostaniesz w granicach 5zł, nie pamiętam dokładnej ceny.
tekst powyżej =/= prawda
  • 285 / 2 / 0
Ja za takową strzykawę płaciłem 3.50pln.
Niemniej jednak, nie wiem jak byś chciał sobie ją wsadzić w dupsztala %-D
  • 3205 / 176 / 0
No właśnie. On pewnie chce sobie tym bolcem co dodają do strzykawek setek rurkę przedłużyć, ale ten bolec jest przecież nakładany, to chłopie, gdy będziesz wyciągał 100tkę z nałożonym bolcem to bolec zsunie się i zostanie w Twojej dupie. Jakby to nie brzmiało.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 54 / 0
nie trzeba wkładać całej strzykawki wystarczy jej zakończenie
  • 3205 / 176 / 0
Tym ryzykujesz ewentualne odruchy organizmu (szczególnie jeśli podajesz p.r. pierwszy raz) i wylanie towaru.

W mej skromnej opinii.

edit: mowie o tych mniejszych strzykawkach
Ostatnio zmieniony 12 września 2012 przez ItvH2erPPPWR, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 285 / 2 / 0
Lepiej kup sobie 5ml, wsadź ją parę razy w dupsztala (jak Ci słabo wchodzi użyj wazeliny %-D) i przynajmniej będziesz miał pewność - że dużej straty nie będzie. :D
  • 887 / 11 / 0
Próbowałem sobie wlać kota w dupe, okropnie boli, szczypie, jeżeli tylko tą drogą podawało by się narkotyki to byłbym abstynentem
Użyłem wazeliny i jakiegoś środka nawilżającego. Może lidokaina znieczuli?
  • 3205 / 176 / 0
mógłbym powiedzieć że masz zjebany odbyt, ja po podawaniu ketonów nic nie czuję - chyba że przesadziłeś z octem/kwaskiem - to moze szczypac w koncu alkohol/złe pH sa dosc nieprzyjemne przy podawaniu

lidokaina może znieczulić, tak
  • 2362 / 31 / 0
pewnie nawet nie poczujesz, kiedy się w majtki zesrasz :-D
BS
ODPOWIEDZ
Newsy
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?

W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.

Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.

92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie

W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.