Kiełbasa wyborcza już startuje i odwrócenie opinii publicznej od spraw POsranców na pomorzu.
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
Wczoraj odkryłem na swoim osiedlu właśnie identyczny sklepik.
Cóż poradzimy skoro i tak PO'wcy pójdą zaślepieni manipulacją medialną etc. Szukanie dziury w całym, jakby kiedykolwiek to komuś przeszkadzało. Swoją drogą myślę że lokalne RC'ki etc. są bezsensem, to tylko dolewa oliwy do ognia bo znów małolaci zaczną się tym upierdalać, coś się stanie i oczywiście wina idzie na producenta nie na konsumenta.
Piszą o trwającym przez cztery godziny "locie"
Wydzielono z "Delegalizacja 2012 - kwestie formalne
ur-a troche szkoda by bylo ale w sumie i tak mialem pierdolnac te kannabiedoidy wiec wyjebane gary
Oślepnąć, ogłuchnąć, zrobić albo przeżyć zamach
Mogę spędzić życie tak jakbym żył sto lat
Kochać i być kochanym i zostawić swój ślad
Czy to jest w nas i musimy spaść nisko?
Co? Możemy wszystko!"
zał mi jedynie z kanna JWH-307, amki w ogóle tej trucizny nie żal ,po tygodniu wam przejdzie ciśnienie i się ucieszycie ,że wam zęby nie wypadają itd
Jesli chodzi o inne kanna to one były słabo opisane na hypku i dużo kanna ocalało :-)
jesli chodzi o beta ketony to też pare ocalało
przy innych grupach substancji się nie wypowiadam
zauważyliście ,że w ogóle Trypek i Fenek nie dlelegalizją to jest pozytywne :-) nawet nie zdelegalizowali waszego ulubionego zamiennika MDMA :-)
ogólnie gdy przeczytałem ,że 24 substancje zostaną dodane do listy spodziewałem się ,że będzie dużo gorzej ,w sumie i tak to się skończyło jak się mogło teoretycznie skończyć :-)
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.