Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 600 / 4 / 0
Gdzie jest najtańszy Aco w Poznaniu ;>?
Doświadczenie to to co osiągasz, kiedy nie osiągasz tego czego się spodziewałeś
  • 56 / 1 / 0
Meh, w moim kochanym, niepozornym Nowym Sączu można w całodobowej dorwać dwie paki od ręki. I to za 4,60! Wyobraźcie sobie teraz minę aptekarki, gdy o 2 w nocy trzy osoby pod rząd z uśmiechem na ustach proszą o dwie paki na głowę. Ale sprzedała!

Kiedyś spotkałam się z kilkoma zabawnymi sytuacjami typu

- witam, proszę acodin.
- coś u pani przewlekły ten kaszel...

- witam, proszę acodin.
- dwie, jak zwykle?

- witam, proszę acodin.
- a wie pani jak dawkować? <mruga do mnie>

Alleluja!
  • 3309 / 21 / 0
aptekarka kazała mi iść do psychologa, że mi da piguły na lepsze samopoczucie :D.
Albo ona się nie zna, albo Ty kręcisz.
No i drogie cholerstwo 6,80...
No to za mocnego tripa (1350 mg) masz 20 zł. Może deksowo drogo, ale w porównaniu do cen dragów to nie jest tak źle.
sqrt(666)
  • 28 / / 0
Przecież ja dobrze wiem, że ta aptekarka specjalnie to powiedziała, po prostu ona nie chce żebym się odurzał ,,lekiem".
  • 285 / 2 / 0
Rzut w bok - zamawiał ktoś Dexiwo z apteki internetowej?
Znalazłem takie miejsce w internecie - 20x Acodin, 118pln :D
  • 2780 / 41 / 0
Bez wysyłki? 20 paczek za 104zł to najlepsze co obecnie mam w swoich zakładkach.
  • 2538 / 215 / 0
już miesiać przerwy od DXM , a wydaje mi się że dużo dłużej :D Za niedługo zapodam , zobaczymy jak z tolerancją , i wkrętą jak to mnie poczesze po takiej przerwie:D
  • 2466 / 15 / 0
Słabo szukacie. Mi ktoś wysłał na pw kiedyś adres wysyłkowej i są tam teraz po 4,99 a było wtedy po 4zł.
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 600 / 4 / 0
up@ chyba ja Ci wysłałem

W Poznaniu można dostać za 4,65 pakę i sprzedają po 4 (o więcej nie pytałem bo nie potrzebowałem).
Doświadczenie to to co osiągasz, kiedy nie osiągasz tego czego się spodziewałeś
  • 3899 / 240 / 13
Jest jeszcze taki lek dexa caps - bez recki; 10 tabletek po 20mg dexa*HBr.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
Zablokowany
Newsy
Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Ukraińce przemycającej narkotyki na Bali grozi kara śmierci przez rozstrzelanie

21-letnia Kateryna Wakarowa jest oskarżona o wwiezienie narkotyków na Bali. Kobieta może zostać za to skazana na karę śmierci przez rozstrzelanie.

Dziewczęta piją ryzykowniej niż chłopcy

Raport informuje o rosnących problemach z alkoholem i marihuaną wśród młodzieży.