Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 136 / 5 / 0
Łąki pod lublinem za suche. 0 grzybów na dzień 28.08.2012 Nic nadzwyczajnego, od paru sezonów powtarzam tą bezowocną eskapadę na suche jak wiór łąki xD jeszcze za wcześnie.

pokolenie dobry pomysł

Mapa graficzna to dobry protip na przyszłość. Na koniec sezonu admin może zedytować 1 post żeby każdy widział jak to wyglądało, ala:

http://www.grzyby.pl/podsumowanie-sezonow.htm

2004r. Pamiętam, oj pamiętam ^^ ostatnie sezony były średnio obfite, może w tym roku sypnie.

http://www.grzyby.pl/wystepowanie.htm widać że gdzie niegdzie są ogniska, ale to jeszcze nie ten czas na łysice imo.
  • 4 / / 0
niziny Mazowsza ponad 100 sztuk
  • 227 / 5 / 0
tydzień temu, ok 40 sztuk, południe śląska - było więcej ale czasu nie starczyło ;)
  • 36 / / 0
dol Mazowsza 40 sztuk.
4-PO-DMT
  • 260 / 3 / 0
24-25 czerwca (lub 25-26) 200 sztuk, Woj. Pomorskie (okolice Gdyni)

Jak dla mnie sprawa warta zachodu, padaly tu jakies linki, ale wiadomo, ze musimy zrobic wlasna mape, zeby wiedziec lepiej gdzie i w jakichs ilosciach rosna lysiczki, jak dla mnie bardzo dobry plan .
  • 227 / 5 / 0
Na południu śląska znowu zebrałem 70 dorodnych sztuk w 45 minut.
Są już naprawdę ładne.
Zauważyłem, że inni grzybiarze też czeszą łąki i to już bardziej intensywnie niż tydzień temu
  • 104 / / 0
w lubuskim potrzeba deszczyku, popadalo wczoraj caly dzien, a dzisiaj tak pochmurnie licze na mój wywolywacz. ;D
  • 36 / / 0
6.09. dol Mazowsza - 20 sztuk w 30 minut
4-PO-DMT
  • 1259 / 11 / 0
pomorskie 20

[ external image ]
Uwaga! Użytkownik wintermute jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii

Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.

Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia

W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.

Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP

Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.