Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 474 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: burek123 »
WildMonkey
Kocham ganje i ona kocha mnie.Codziennie oddajemy się wieczornym igraszkom.Czasami porywa mnie już z rana i nie daje przestać myśleć o sobie cały dzień. :-D
U mnie jest identyczna sytuacja :-) Witam w klubie :-p

Love MaryJane forever
Maisssterrr qrwy
  • 155 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Szacun »
Kodeina, Poltram, Relanium codiennie, tramsa z przerwami i naimniej, jeśli chodzi o długość ciągów, alkohol sporadycznie, z czego sie cieszę; kiedyś był 2letni ciąg. powoli zostawałem żulem :-(
Uwaga! Użytkownik Szacun nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 217 / / 0
.
Ostatnio zmieniony 23 grudnia 2007 przez ChestYakaMarkos, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
"Maria" non stop:)))
Fetka sporadycznie (niechętnie)
Dropsy na imprezkach i nie tylko (b. chetnie:))
Alko prawie co dzień (norma)
Gripki w sezonie
I różne experymenty cały czas. :scared: he he
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 28 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kamro »
To tak:
Od poł roku nie pale pawie wogule MJ. Choć wczesniej to przez rok codziennie.
Kodeina raz w tygoniu(czasami jakiś ciąg tygoniowy)
Tramal zadko choć teraz se bede miał dostęp
DXM dużo razy
Benzydamina kilkanaście razy
BXM raz:D
Muchomor czerwony pare razy
Grzybki
Alko to żadko
Papirosy paczka lub dwie na dzień.
Uwaga! Użytkownik kamro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 907 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Prezes »
MJ pale 3 razy w roku: w dni powszednie, w święta i soboty i niedziele:D:P
ale tak naserio to tak 2-3 razy na miesiąc
piwko ze znajomymi
jakieś winko czy szampan od święta
vódka na ślubach i urodzinach
2 razy w żybiu gałke muszkatołową
może kiedyś sprubuje tapsa, grzybki, LSD, no i haszysz musze sprubować :P
I kórwa chuj Cie obchodzi, że robie błędy ortograficzne!

Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
  • 18 / / 0
Nieprzeczytany post autor: lukas2288 »
- giet zioła z przerwą 2-3 tygodniową
- alkochol 5 razy w tygodniu
- tytoń sporadycznie

Z niczym więcej nie chcę mieć do czynienia, a z alko przystopować
Uwaga! Użytkownik lukas2288 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 155 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Szacun »
lukas2288 pisze:
Z niczym więcej nie chcę mieć do czynienia, a z alko przystopować
Nie przejmuj sie, w twoim wieku tez miałem ambitne ograniczenia. Life's a shit, you don't know of it??
Uwaga! Użytkownik Szacun nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 0 / / 0
Nieprzeczytany post autor: cybuch44 »
zioło codziennie;D to praktycznie jedyna rzecz na jaką wydaje hajs, czasem jakies pixy na imprezie, alko tez sporadycznie
Uwaga! Użytkownik cybuch44 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 802 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
codeine pisze:
Codziennie kodeina. (od dwóch dni nie biorę i strasznie cierpię :()
wspolcZuje trzym sie!.... :cool:
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kurier Uber Eats myślał, że wiezie burrito. W środku była marihuana

Wyobraź sobie, że realizujesz zwykłe zamówienie jako kurier. Odbierasz paczkę z jedzeniem i ruszasz w drogę. Nagle czujesz dziwny, bardzo intensywny zapach marihuany. Dokładnie to spotkało kuriera Uber Eats w New Jersey, który zamiast meksykańskiego przysmaku, nieświadomie transportował zioło.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.