Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 353 / 5 / 0
Czesc!
Moglby mi ktos po krotce opisac jak wyglada polaczenie 1 mg alpry z kodą a jak 1 mg z alko ? Ciekawi mnie jakie są tu kontrasty, roznice i inne. Wnioskujac na chłopski rozum to przy kodzie na poczatku euforia pozniej zarzucam alpre i mam zwiekszona sedacje a po alko tylko milszaa sedacja czy jakies dodatkowe walory? :)
  • 6160 / 433 / 12
200mg AH-7921 podzielone na 3 dawki przez 3 godziny + 1mg alprazolamu = oczy się rozjeżdżają, wyglada się jak trup, ale miły byłem fchuj. :/
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
  • 791 / 7 / 0
MAKbet pisze:
Czesc!
Moglby mi ktos po krotce opisac jak wyglada polaczenie 1 mg alpry z kodą a jak 1 mg z alko ? Ciekawi mnie jakie są tu kontrasty, roznice i inne. Wnioskujac na chłopski rozum to przy kodzie na poczatku euforia pozniej zarzucam alpre i mam zwiekszona sedacje a po alko tylko milszaa sedacja czy jakies dodatkowe walory? :)
mi benzo (szczegolnie alpra i nitra) zwiekszaja euforie po wszystkim (wlaczajac opio i alko) natomiast odwrotnie w przypadku stymulantow
Knowledge itself is power, for wisely used knowledge is the most lethal of weapons
So as the shots sing out like a piper, everyones scared of the neighbourhood sniper!
  • 6160 / 433 / 12
300mg tramadol + 1mg etizolam : jakieś takie niewiadomoco, zamułka i zmęczenie. Nie podobało mi się, nie powtórzę.
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
  • 438 / 3 / 0
surveilled pisze:
300mg tramadol + 1mg etizolam : jakieś takie niewiadomoco, zamułka i zmęczenie. Nie podobało mi się, nie powtórzę.
Etizolam jest zbyt "trzeźwy", a poza tym troszkę to niezbadane jest więc bym unikał raczej miksowania z opioidami. :) Tutaj to raczej klona nic nie zastąpi, ale to może nawet niebezpieczne jest głównie ze względu na duże ryzyko przedawkowania jak się ktoś by rozpędził. :old:
Ćpanie jest wyrokiem na całe życie.Ćpamy w nadziei, że doświadczymy szczęścia na progu piekła. Na końcu nie ma już nawet nadziei.

NIE MIKSUJCIE Z NICZYM ALFY
  • 766 / 133 / 6
8mg buprenorfiny (żuty plaster) + 10mg nitrazepamu podjęzykowo + 40mg MXE sniffem dopalone mj. Oto mój sposób na wieczór z muzyką i metafizyką, jest bardzo onirycznie :)
Harm reduction i rozsądek sposobami na to, drogi użytkowniku substancji psychoaktywnych, byś cieszył się pełnią efektów swych specyfików przez całe życie.

ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
  • 237 / 10 / 0
do dyspozycji mam

1mg klona
750 mg kody
1g trawy
6 browarów

w jakiej kolejności byście to robili ? Ja i tak już mam własną wizję ale ciekaw jestem waszych opinii :P

Edit: 17 sie 2012, 23:34
Nie wiem czemu ale nie moge zedytować...

odbyło się to tak:

16:00 1mg klona
[melanz]
18:00 konkretne bongo
19:30 750 kodzi
20:30 - browar
20:00 - 23:00 - 3 piwa / fifki przeplatane
[/melanz]
23: 1mg klona
23:30 - zostały jeszcze 3 fifki i 3 browary i jakoś to zejdzie do rana

generalnie mix zajebisty pod każdym względem. nadawałem się do ludzi, wszystko sprawiało przyjemność, 100% ogaru, jedynie klon autentycznie zbija euforię kodeinową na rzecz głębszej sedacji. Aczkolwiek polecam- 8/10 jak ktoś lubi [beno/opio/alko/thc] chillout tego typu... wgniata kurestwo w fotel O.o

Scalono - Dzielnicowy
All that I need,
Is time for me to breathe.
Dream little dreams,
That only I believe.
Now that I see,
Beyond the light.
I know I'll be,
I'll be alright.
  • 520 / 8 / 0
@C9H13N masz fajniejszego avatara ode mnie :)
Mix dla tych co z różnych powodów nie mogą zasnąć, ale przy okazji wprowadza w prawdziwy błogostan.
Kodeina 300 mg + Dormicum (midazolam) 15 mg + Prometazyna (Diphergan) 50 mg
Na w mirę pusty żołądek ładujemy kodę, po 10 minutach dorzucamy Prometazynę (na wzmocnienie kody i jako dodatkowy środek nasenny). Tabletki Dormicum kruczymy na drobny pył i na kilka rat wciągamy do nosa (midazolamu nie warto połykać). I tak w świetnym samopoczuciu udajemy się na spoczynek. Wyśmienity mix na zajazd od fety.
  • 157 / 1 / 0
dacmubanana:
Tabletki Dormicum kruczymy na drobny pył i na kilka rat wciągamy do nosa (midazolamu nie warto połykać).
I wciągać to z wszystkimi wypełniaczami z tabletki?
Ostatnio zmieniony 28 sierpnia 2012 przez monday, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 520 / 8 / 0
@monday Tak to nie jest groźne najwyżej trochę bardziej popiecze nochal, ale jak połkniesz to ma biodostępność ok 30% wiec jedzenie Dormicum to marnotrastwo. Ewentualnie i.m. albo i. v. midzolam rozpuszcza się w wodzie, ale najlepiej fuknąc.
ODPOWIEDZ
Newsy
Jak marihuana niszczy serce

Na Uniwersytecie Kalifornijskim w San Francisco wykazano, że przewlekłe używanie konopi - niezależnie od tego, czy są one palone, czy przyjmowane w jakimś jadalnym produkcie - wiąże się z istotnym ryzykiem dla układu sercowo-naczyniowego.

Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.

THC i rozwój mózgu nastolatków – co pokazują najnowsze badania?

Używanie marihuany może prowadzić do ścieńczenia kory mózgowej u nastolatków – wynika z najnowszego badania prowadzonego przez Gracielę Piñeyro i Tomáša Pausa, naukowców z CHU Sainte-Justine oraz profesorów Wydziału Medycznego Uniwersytetu w Montrealu. Współpraca dwóch laboratoriów badawczych, korzystających z uzupełniających się podejść, wykazała, że THC – czyli tetrahydrokannabinol, substancja aktywna w konopiach – powoduje kurczenie się arborescencji dendrytycznej, czyli „sieci anten” neuronów, które odgrywają kluczową rolę w komunikacji między nimi. Skutkuje to zanikiem (atrofią) pewnych obszarów kory mózgowej – co jest szczególnie niepokojące w wieku, w którym mózg się rozwija.