Lał ktoś swoim roślinom roztwór wody z miodem? Czy jest to warte zachodu? jeśli tak, to proszę o podzielenie się doświadczeniem
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
Breslau jest niemieckie!
White_Power pisze:Parząc na ceny miodu pewnie huja ekonomii. Woda z miodem jest dobra do picia albo do rozmnażania grzybni.
Jako, że shaman okazał się facetem, po sezonie będę miał trochę pestek na wymianę: (easy sativa x shaman) x shaman (wielka krzacząca się 100% sativa), northern lights x shaman, passion#1 x shaman. Tych dwóch pierwszych nie dostaniecie u breederów. jak ktoś chętny, to pm :listen:
@up
no tak na logike konopie występują naturalnie w dużo suchszym klimacie. Struktura, którą tworzy konopia jest raczej średnio przewiewna, przez masę liści. Topy z kolei składają się w 75% z wody. Te trzy czynniki sprzyjają pojawieniu się pleśni. Ale dobrze zrobiony trening lst może trochę poprawić przewiewność.
jedna kaczka kara mnie właśnię i nie raje rady normalnie bo sam spaliłem i w dodatku samemu wychodowane o kurwa. Nie daję rady normalnie a mnie trzepło.
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.