Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 494 / 26 / 0
mirrors pisze:

Ktos moze mi powiedziec co sie dzieje z moim cyklem menstruacyjnym?
Pewnie jestes w ciąży
  • 31 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: mirrors »
Napisałam w pierwszym poscie, że ciąża nie wchodzi w grę. Chyba że byłoby to następne niepokalane poczęcie.. :-p
Uwaga! Użytkownik mirrors nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 849 / 42 / 0
Nieprzeczytany post autor: lucyper2 »
Na kolana chamy!!!

A tak na serio to nie wiem jaki jest tego mechanizm, ale zaburzenia menstruacyjne to częsta rzecz po fecie i wcale jej nie trzeba brać bardzo dużo ani bardzo często.
Uwaga! Użytkownik lucyper2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 213 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: syncro »
mirrors pisze:
Mam jeszcze inny problem. Boli mnie klatka piersiowa. Ktos mi powiedzial, ze to miesnie miedzyzebrowe. Dlaczego tak jest? Nawet jak nie wacham przez pare tygodni.
Nie wiem nic o mięśniach międzyżebrowych, ale po spidach bolała mnie klatka piersiowa, a nawet stawiałbym ewidentnie na serce. I to nawet po efedrynie, nie mówiąc juz o spidzie. Bolało bardzo, chociaż nie brałem nigdy duzo, ani żadnych ciągów nie uprawiałem. Odpuściłem sobie te delikatesy i po dluższym czasie ból zniknął i nie wraca. Nie wiem z czym to ma związek (poza tym, że z fetą), może mam słabszą pompkę, a może to dlatego ze dość chudy jestem ;) Na pewno boli tylko po spidach, wiec ja juz dziekuje, tym bardziej że efekty działania nie są jakieś super, przynajmniej dla mnie.

Co do "kobiecych spraw", osoba znana mi całkiem dobrze spidowała przez dłuższy czas (jakies dwa lata), okres opozniał się jej nawet o 4 (sic!) miesiące. Po rzuceniu wróciło do normy i juz jest całkiem dobrze. Inna koleżanka spiduje od 7 lat. Nie znam jej na tyle, zeby o to pytać, ale w główce to ona ma juz naprawdę niezły bigos. Bez żartów, to jest autentycznie przerażające.
Uwaga! Użytkownik syncro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 802 / 28 / 0
serce to fakt czasem cmi czasem nasowa a czasem ma sie wrazenie ze zaczyna sie jakis zawal serca czy cus(bol niedoopisania) tak napierdala!
co do kobiecych spraw to po kilku ciagach nie zauwazylam jakis zmian dopiero teraz niedawno okres mialam 2tyg.za wczesnie-ale to tylko moj przyklad...wiem ze niektore dziewczyny po mniejszych doswiadczeniach z amfa okazywale sie bezplodne(przestaly miec okres wogole :-/ )
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 80 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: deadline »
mirrors pisze:
Juz sie nie spierajcie co jest bardziej szkodliwe, bo nie po to zakladalam temat. Z tego co wiem to meta duzo bardziej niszczy cialo i latwiej sie od niej przekrecic..
to ze meth powoduje zmiany fizjologiczne to wie kazde dziecko
pytanie bylo o tendencje do wywolywania psychoz reaktywnych
Ostatnio zmieniony 19 sierpnia 2006 przez deadline, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 31 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: mirrors »
Niepokalanego poczecia nie bedzie! Zaczal mi sie okres.. Wiec chyba juz ok na jakis czas. Ja nie jestem uzalezniona od speeda. Wacham sobie czasem ale nie wpadam w ciagi. Nigdy nie wachalam dluzej niz przez 3 dni. A co z reszta? Szczegolnie z tymi zebami..
Uwaga! Użytkownik mirrors nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 528 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: codeine »
mirrors pisze:
Niepokalanego poczecia nie bedzie! Zaczal mi sie okres.. Wiec chyba juz ok na jakis czas. Ja nie jestem uzalezniona od speeda. Wacham sobie czasem ale nie wpadam w ciagi. Nigdy nie wachalam dluzej niz przez 3 dni. A co z reszta? Szczegolnie z tymi zebami..
Jak powszechnie wiadomo feta niszczy zęby. Ale mi się wydaje, że to głównie zasługa szczękościsku.
Uwaga! Użytkownik codeine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
Feta robi coś tam z białkiem w organizmie chyba - to odnośnie zębów
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 802 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
mirrors pisze:
Ja nie jestem uzalezniona od speeda. Wacham sobie czasem ale nie wpadam w ciagi. Nigdy nie wachalam dluzej niz przez 3 dni.
ta ztego co wiem fukanie regularnie np. raz wtyg(np.co sobote) to juz ciag.nietaki jak codzienne fukanie ale jednak.tak samo jak wypijanie piwka co czwartek(np)regularnie..to tez ciag...pozatym sa cztery fazy uzaleznienia..zapewne jestes wktorejs z pierwszych-dlatego wydaje ci sie ze niemasz ztym problemu
niewiem to tylko moje zdanie..aczkolwiek poparte wiedza na ten temat konkretniejsza...radze ci poczytac co nieco o tym-tak dla wlasnego zdrowia. :-/ ..bo wpierdalanie sie w nalogi jest latwiejsze gdy wiedza na ten temat ogranicza sie do minimalnych niezawsze slusznych wiadomosci. :nuts: ...a pozniej pozostaje plucie sobie w brode :-(
ps.co do zebow to racja..padaja bardzo szybko....ztego co wiem to feta powoduje odwapnienie co wplywa na kruchosc zebow do tego zgrzytanie zebami itp(ja mam tak ze niemoge za huja przestac molestowac jezykiem przednich zebow-co powoduje ich scieranie i kruszenie po dluzszym czasie)...jeszcze jak ktos wciera w dzionsla to na efekty nieprzyjdzie dlugo czekac
Ostatnio zmieniony 24 sierpnia 2006 przez wisior, łącznie zmieniany 1 raz.
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.

Ekspertka: nikotyna ma większy potencjał uzależnieniowy niż heroina

Nikotyna ma bardzo duży potencjał uzależnieniowy, jest on nawet większy niż w przypadku heroiny - powiedziała PAP prof. Dominika Dudek, psychiatra. Dodała, że jej używanie ma niekorzystne skutki zdrowotne. Wskazała też, że nikotyna działa silnie na układ nagrody powodując wydzielanie się dopaminy.

Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.