WildMonkey pisze: Uważacie mnie za ćpuna??Ja też po części,wykonuję jednak swoje obowiązki
Sam przyznaję, że jak tylko mam trawę w domu, to nawet się nie zastanawiam czy zajarać. Wyciągam i palę, bardzo często. Ale jestem daleki od uzależnienia.
wujek supra
Kiedyś nie znałem hyperreala i nawet nie zastanawiałem się nad problemem(a może go nie ma??),detoxy przychodziły nad wyraz łatwo,można powiedzieć ,ze same się robiły.Dopiero po wysłuchaniu paru "mędrców" którzy twierdzili ,ze trawa to gówno , zaczęły się problemy,.Poddaję się pod Waszą opinię,czy to uzależnienie czy przyzwyczajenie?Sama nazwa niby nie gra roli , a jednak...niestety.Powtarzam ziółko nie przeszkadza mi w normalnym funkcjonowaniu ,robię co mam robić ,jak nie mam to nie palę,problem w tym,że prawie zawsze mam :-D .Najbardziej boli mnie to ,że po długich ciągach kiedy czuję się zmęczony nie potrafię zrobić nawet 1 dnia przerwy,albo się skończy,albo wypadną jakieś obowiązki,albo się przeziębię i nie palę z musu.Uwielbiam jaranie,pomaga mi ono przezwyciężyć nudę,uspokaja,nabieram dystansu do tego kurwewskiego świata goniącego za pieniędzmi.Nie wiem co robić,bo wcale nie podoba mi się trzeźwe życie ,a przynajmniej trzeźwe wieczorki przy komputerku.
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
ps. ale się ... :)
Całe szczęście ,że szybko się oczyszczam i regeneruję redeptory.Wystarczyło nie palić do wieczora i znów czuję tą jedność ze światem i forum :-D wspaniałą euforię
...a co mi tam
KOCHAM WAS
Pozdrowienia dla wszystkich palaczy zielonej błogości,niech nikt Was nie zwiedzie hasłami o uzależnieniu,nie jesteśmy ćpunami do póki sami się za nich nie uważamy,a prawidłowe podejście do sprawy to podstawa.
narka lece grać w riddica :-D
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Najgorzej tylko jeśli stwierdzasz, że już nie jesteś w stanie w inny sposób się realizować, muzyka czy film na trzeźwo wkurwia, szybko się nudzisz. Wtedy możesz sobie przypomnieć jak to było, gdy jeszcze zielska nie było.
Przyznaję się - chuj strzelił detox ]
to dlaczego chuj strzelil detoks..? bo musiales pograc w ridika, ale bez ziolka to juz zamula...
wujek supra
"Narkomania to potoczne określenie odnoszące się do uzależnienia od substancji chemicznych wpływających na czynność mózgu. Narkomania charakteryzuje się:
-tzw. głodem nikotycznym
-przymusem zażywania środków odurzających
-chęcią zdobycia narkotyku za wszelką cenę i wszystkimi sposobami
Ja spełniam naciągając środkowy punkt bo dwa pozostałe za chuja jakoś do siebie dopasować nie mogę,jeśli oczywiście nazwiamy przymusem to co robię.I pomiędzy mną a Wami nie ma żadnej różnicy oprócz odczuć co do naszego postępowania.I skoro ja jestem uzależniony biorąc tę samą substancję co Wy to dlaczego nadal wciskacie się w gówno??Przestańcie dziś na zawsze!!!
Piszcie kiedykolwiek
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca
Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.
Indonezja: Najstarszy dowód na użycie substancji psychoaktywnej - sprzed 25 tys. lat
Mieszkańcy indonezyjskiej wyspy Sulawesi już 25 tys. lat temu wykorzystywali orzechy betelowe jako substancję psychoaktywną - wykazały nowe badania. Nawyk, który początkowo mógł być sposobem na złagodzenie bólu zębów, stał się najstarszym na świecie dowodem używania substancji psychoaktywnej.
Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP
Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.