ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Erekcja
Nieprzeczytany post autor: pitly »
Witam wszystkich.
Chciałbym się dowiedzieć po jakich środkach są kłopoty z erekcją.
Nie chodzi mi o te substancje, po których się nie chce seksu, tylko o te, po których fizycznie nie da rady chociaż chęci są...
Z doświadczenia wiem że jest duży (a w zasadzie mały ;) ) problem z kochaniem się po amph.
Czy są inne substancje mające podobny wpływ na te sprawy?
Naprawdę mocno mnie to intryguje.

PS
Wątek erekcji przewija się w wielu tematach. Tutaj chciałbym podejść do tego w trochę inny sposób.
Jeżeli zaśmiecam lub piszę w złym miejscu proszę moda/admina o przeniesienie bądź usunięcie tematu.
Uwaga! Użytkownik pitly nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 198 / 7 / 0
tramadol.. Po efce tez sa problemy.
Nie będę swoim wrogiem gdy jestem swoim Bogiem. ;-)
  • 27 / 2 / 0
metkat niestety.
  • 327 / 4 / 0
To chyba kazdy opio, kodeina tez tak dziala. DXM tez tak dziala
  • 585 / 4 / 0
PO MDPV :DDDDDDDDDDDDDDDDD
.
  • 723 / 16 / 0
W przypadku opio dużo zależy od dawki to raz. Przy delikatnym ujebaniu erekcja jak się człowiek bardzo wysili jeszcze w miarę jest możliwa ale dojście jest cudem. przy większych dawkach no way.
Dwa, (to subiektywna opinia mojego przyjaciela) prędzej sprzęt zadziała po opiatach niż opioidach, biorąc dawkę tychże która doprowadza do stanu ujebania o plus minus takim samym stopniu nasilenia.
Bo matka chemia bardzo, bardzo kocha swoje dzieci i nigdy, przenigdy nie pozwoli im umierać samotnie.
  • 180 / / 0
Po morfinie 60mg staje (iv), ale jak już ktoś pisał, dojść = cud.
  • 25 / / 0
Była wzmianka o dexie, u mnie na 300 mg problemu zadnego nie było, choć podejrzewam że na wysokich dawkach jest to niemożliwe. alko w konkretnych ilościach u mnie też powodowało niepożądaną gibkość i giętkość, nie mówiąc już o chronicznym nadużywaniu ;-)
  • 66 / 1 / 0
Po duzej ilosc GBL fujara jest po prostu giętka, upchać go można, ale załozyc gume to juz coś!
  • 327 / 4 / 0
Nie wiem czy mowisz o duzej ilosci wypitej w jakims przedziale czasowym czy na raz. Ale moge powiedziec ze u mnie np po duzych dawkach GBLa jest ciezej ale da rade, ale po skonczonej robocie ja mam tak ze tak mnie sen przybija ze moge zasnac na stojaca.
ODPOWIEDZ
Newsy
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy

Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.

Picie we wczesnej dorosłości powiązane z problemami poznawczymi w średnim wieku

Stres i alkohol idą w parze. Alkohol może pomagać w radzeniu sobie ze stresem, ale jednocześnie zmniejsza zdolność mózgu do samodzielnego rozwiązywania problemów. To może prowadzić do częstszego sięgania po kieliszek, by poradzić sobie z kolejnym stresem. Z drugiej strony pijąc więcej narażamy się na większy stres z powodu złych decyzji podejmowanych pod wpływem alkoholu. Pojawia się samonapędzający się mechanizm, z którego trudno się wyrwać z powodu zmian w mózgu. Naukowcy z University of Massachusetts Amherst donoszą, że picie alkoholu w celu radzenia sobie ze stresem we wczesnej dorosłości ma negatywny wpływ w wieku średnim, nawet jeśli przez kilka dekad nie piliśmy.

Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa

Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.