ODPOWIEDZ
  • 2428 / 90 / 0
gzyp i Mayday dobrze mówili że pentylon oralnie walić :)
Sniff - nic ciekawego chociaż 100mg to na mnie maławo troche za to Oral -200mg bardzo fajnie podziałało ;-)
Napiszę coś więcej dopiero gdy troche więcej potestuję :) Ponoć - palenie też daje bardzo dobre efekty , no ale zobaczymy :-p Zamiennik M1 to nie jest na pewno i większa dawka niż 200mg oral raczej tego nie zmieni .
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3362 / 350 / 0
Do czego to można najlepiej porównać?
  • 2428 / 90 / 0
Hmm ciężko powiedzieć na pewno zdecydowanie lepszy od pMPPP , pentedronu , bufedronu ale dawkowanie przy oralu jest bardzo nie ekonomiczne :( Bo sniff to porażka , w porównaniu do dodpanego przyjęcia %-D
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3362 / 350 / 0
a moze jacys smialkowie na iv/im? %-D
Ostatnio zmieniony 21 listopada 2011 przez FajnieJest, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2428 / 90 / 0
Za granicą ludzie srają sie z dawkowaniem i sniffem zarzucają po 10-15mg a Tyn IV by chciał :-D
  • 8 / / 0
ponowny test substancji i jest zaiste zacna! działa coś jak osławiony (przymiotnik oparty na ilości stron wątku) bufedron (czyli generalnie lekka faza), ale lepsze w smaku (po buf ciągnie mnie non stop na spawy) i wchodzi szybciej i jakby intensywniej. buf potrafi do 20 min wchodzić nawet snifem i jakoś tak nie czuć kiedy się zaczęło (gdybym brał sam to bym stwierdził, że nie działa; w towarzystwie włącza się gadanie). tutaj natomiast dostajemy, oprócz oczywiście przeogromnej (!) empatii, przyjemnych i lekkich zawrotów głowy wraz z szybkim wejściem. Raczej brak euforii - jak już to po prostu małe szczęście/poprawa humorku. Myślę, że dobre do alko tak samo.
  • 2428 / 90 / 0
Tej panie tester a może byś tak napisał w co to waliłeś (drogę podania) no i najważniejsze do chuja pana jaka dawka ?!!! ;] Podawać takie podstawowe informację , bo to ważne...

Jakiś czas temu zostałem pojechany po całości za (ponoć) kosmiczną dawkę 200mg i tak się zastanawiam czy ten cweluch słusznie sie do mnie dojebał ? czy też ten tempy chuj nie dość że bardzo brzydkich słów użył to na dodatek sam kretyn był w błędzie ? :blush: I coś mi sie wydaje że chyba jednak to drugie , jak On mi wmawiał że sniff pentylonu daje znacznie lepsze efekty od doustnego podania. :nuts:
  • 506 / 12 / 0
Ostatnio dostałem na spróbowanie 0,5g z jednego polskiego sklepu.

Dawka 0,2g oral - naprawdę bardzo miła i lekka substancja. Lekki speed, empatia i euforia, wszystko jednak takie lekkie i miłe. Od razu po zarzuceniu pomyślałem, że idealnie pasuje np. do wieczornych posiedzień przy kompie. Ma tylko jedną dużo wadę ( a przynajmniej na mnie tak działa) - cała noc nie przespana.
  • 353 / 5 / 0
Próbował ktoś ostatnio pentylon ? Bo się zastanawiam czy warto zamówić. Myśle nad miksem z 3-MMC lub etylonem.
  • 240 / 4 / 0
Patrze na nazwę... patrzę niżej: bk-MBDP... myślę sobie: "jak nic serotoninergik". A teraz widzę, że się mylę.
Napisz ktoś coś więcej o tym, bo cicho...
ODPOWIEDZ
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.