adamant-1-ylo-(1-pentyloindol-3-ilo)metanon
http://en.wikipedia.org/wiki/AB-001
Krótka piłka: nie odczułem działania. Dodam, że natrafiłem na artykuły twierdzące, iż grupa adamantylowa bardzo długo się rozkłada w organiźmie (do 160h).
LSD, hera, koka i hasz – podziel się z kolegami czym masz”
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Przez przypadki?
Szpondzicie?
Szpońcicie
Szpondździcie
Szpondzijcię
szeszele
Szpoń ć i dziel(l)
demiurgia
posuń się Iwan
J/O(n)?
MiCHoł
m.i.on
energia, praca, materia, czas
tylko dobre rzeczy, misia, Odyseuszu, o mi?
LSD, hera, koka i hasz – podziel się z kolegami czym masz”
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Ogólnie ciekawy kanna, zobaczymy co z tym dalej będzie. Może szerzej wejdzie na polski rynek.
Mam zamiar to zamówić , tylko nie chce się truć na darmo.
Co nie znaczy, że tyle działa.
Choć jakby nie patrzeć surv był przede mną ;-)
Ab-001 jest delikatnym kannabinoidem, subtelnym, a ja lubię subtelność. Nie lubie za to AMki, URki są upierdalające, nie pisze negatywów bo nie jem/pale substancji, której profil działania mi nie odpowiada. Moim zdaniem ktoś kto potrafi wybrać, ma pewną umiejętność, niż ten co wali co popadnie, żeby tylko była tylko odmóżdżająca pizda, nie ważne czy pozytywne doświadczenie czy nie. Zresztą to też zależy od osoby co potrafi wyciągnąć substancji, a nie leżeć i czekać niech samo działa.
Samo ab myślę że nie ma szansy wejść na rynek, ma inny profil działania niż reszta.
Ale trzeba przyznać, analiza niczym ze żłobka sherlocka.
@down
KAŻDA, KAŻDA, KAŻDAKAŻDA, KAŻDA, KAŻDAKAŻDA, KAŻDA, KAŻDAKAŻDA, KAŻDA, KAŻDAKAŻDA, KAŻDA, KAŻDAKAŻDA, KAŻDA, KAŻDAKAŻDA, KAŻDA, KAŻDAKAŻDA, KAŻDA, KAŻDAKAŻDA, KAŻDA, KAŻDAKAŻDA, KAŻDA, KAŻDAKAŻDA, KAŻDA, KAŻDAKAŻDA, KAŻDA, KAŻDAKAŻDA, KAŻDA, KAŻDAKAŻDA, KAŻDA, KAŻDAKAŻDA, KAŻDA, KAŻDAKAŻDA, KAŻDA, KAŻDAKAŻDA, KAŻDA, KAŻDAKAŻDA, KAŻDA, KAŻDAKAŻDA, KAŻDA, KAŻDAKAŻDA, KAŻDA, KAŻDAKAŻDA, KAŻDA, KAŻDAKAŻDA, KAŻDA, KAŻDAKAŻDA, KAŻDA, KAŻDAKAŻDA, KAŻDA, KAŻDAKAŻDA, KAŻDA, KAŻDAKAŻDA, KAŻDA, KAŻDAKAŻDA, KAŻDA, KAŻDAKAŻDA, KAŻDA, KAŻDAKAŻDA, KAŻDA, KAŻDAKAŻDA, KAŻDA, KAŻDAKAŻDA, KAŻDA, KAŻDAKAŻDA, KAŻDA, KAŻDA
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.