Kannabinoidy, których struktura zawiera "mostek" metanonowy, lub etanonowy między dwoma strukturami cyklicznymi. Ta grupa obejmuje najwcześniejsze kannabinoidy, odkryte przez Johna Williama Huffmana.
ODPOWIEDZ
  • 1472 / 26 / 0
[ external image ]
(4-Methoxyphenyl)-[2-methyl-1-(2-morpholin-4-ylethyl)indol-3-yl]methanone
http://en.wikipedia.org/wiki/WIN_55,212-2

Podobno efekty są podobne jak do Sativi ,a kolory wyostrzone jak po LSD ,jednak jest bardzo przyjemnym Kannaboidem,czas działa ogólnie długi koło 3 h

Ma inną stukture chemiczną niż THC i Kannabinoidy
  • 211 / 30 / 4
Z opinii na zagranicznych forach, kanna zapowiada się ciekawie. Dawkowanie niskie 1mg-3mg.
Tylko jak z ceną i czy jest już gdzieś to dostępne ??
Uwaga! Użytkownik ravestar6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 992 / 25 / 0
z tego co się orientuje, jest problem z stabilnością w temp. pokojowej. Z każdym WIN'em
  • 550 / 3 / 0
WIN są zróżnicowane strukturalnie. Szczerze wątpię
Uwaga! Użytkownik AstralWalker nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 992 / 25 / 0
zwracam honor, opierałem się na informacjach dotyczących przechowywania substancji przez[/CUT] Oni tam wszystkie substancje piszą by przechowywać w -20 stopniach C

Na forum obowiązuje zakaz dyskusji o sklepach RC. LMR
  • 7 / / 0
probowal juz to ktos? jak z dostepnoscia w kraju lub zagranica i jak wyglada cenowo?
  • 1168 / 53 / 0
Jak przeczytałem opis działania substancji to nie mogłem się powstrzymać od odkopania tematu. WIN jakoś magicznie zniknął z rynku czy co, bo od 7 miesięcy w tym wątku cisza.
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 483 / 69 / 0
Nigdy tego nie widziałem w shopach, tak samo, jak obecnie nikt w EU tego nie ma.
możecie mnie z(a)b(i)ć
Przez przypadki?
Szpondzicie?
Szpońcicie
Szpondździcie
Szpondzijcię
szeszele
Szpoń ć i dziel(l) :heart:
demiurgia
posuń się Iwan
J/O(n)?
MiCHoł
m.i.on
energia, praca, materia, czas
tylko dobre rzeczy, misia, Odyseuszu, o mi?
  • 744 / 29 / 0
Ja widziałem ale u Chińczyków i pewnie na kilogramy to gonią. %-D
Też jakiś psuedo-sklep znalazłem ale w jakiś absurdalnych cenach gdzie za 10mg cena bodajże wynosiła 105 euro. :nuts: Natomiast informacje o przechowywaniu to +4 stopnie. Można to też traktować jako lek pomocniczy przy chorobie Alzheimera.
Spoiler:
Maybe the Chinese were using second class citizens as guinea pigs for the initial human trials of their new drugs.
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni

Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.