Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 36 / / 0
Niewiedziałem gdzie napisać, to napisałem tu. Mam pytanie, jakie dragi są dobre żeby sie wkręcić pożądniej na jakąś gierke? Żeby ją czuć na sobie? ;d
DXM - odpada
Benzydamina - odpada ;p za bardzo sie mi monitor rozmazuje
Tu nie ma ćpuńskiego podpisu
Z Czech za Polską tęsknię..
  • 115 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Apollo »
ja po zwyklym joincie wkrecem sie tak niesamowicie ze trudno to opisac a doznania z gry za 10 razy wieksze no i jednym slowem zajebiste, co tu duzo gadac, polecam :)

btw: w counter-strike source mialem ostatnio kd ratio 3:1 po 2 lufach :D
Uwaga! Użytkownik Apollo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 36 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Maros »
No na gibonach tez gralem ;p Ale to ogolnie faze muli jeszcze bardziej ;d spac sie chce, przed snem niby dobre, ale czlowiek jest zmeczony samym dniem, do tego gibon, to padasz ;d Fakt ze wczuja jest troche, ale po chwili (ja tak przynajmniej mam) że sie tak jakoś zawieszam na monitorze i wszystko jest odruchowe, nie skupian sie na grze.
  • 177 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: clomipramine »
Odpowiedź jest prosta - amfetamine.
  • 463 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: supravires »
dokladnie, biale przede wsyzstkim, bedziesz wkrecony jak nigdy, bedzie ci szlo jak nigdy, mozna tak cala faze przesiedziec przy jednym gejmsie... ja raz nawachany robilem jakies 15h muzyke we fruity loopsie :nuts:
ale... sami wiecie
fizyka narkotyki i muzyka
wujek supra
  • 80 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: deadline »
efektownie - baka
efektywnie - siupa
ja Ci polecam zjarac bata i po 10min pykac w jakis dobry horror, wczujesz sie i masa jest przednia:)
  • 36 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Maros »
Kiedys obiecalem swojej panience ze nie bede nigdy fecil ;d tylko wtedy nie myslalem ze bede z nia tak dlugo ;> ale dotrzymam :P To ruszam po ginony (miejmy nadzieje że będą jeszcze)

thx
  • 528 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: codeine »
Kiedyś grałem w Counter-Strike'a po delikatnym zjaraniu się. Percepcja zdawała się być bardziej wyostrzona niż zwykle, kosiłem wszystkich na serwerze po czym dostałem bana, za rzekome cheatowanie :/
Uwaga! Użytkownik codeine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 80 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: deadline »
[quote="codeine"]
Kiedyś grałem w Counter-Strike'a po delikatnym zjaraniu się. Percepcja zdawała się być bardziej wyostrzona niż zwykle, kosiłem wszystkich na serwerze po czym dostałem bana, za rzekome cheatowanie ]

no w fpsach po bace celnosc jest imponujaca, bylo demko gdzies w sieci jak lepek na q3dm17 spizgany 100x z raila bezblednie przycinal
generalnie ziolo+gierka=chillout na przymulone wieczory jak znalazl
  • 172 / 13 / 0
s
Nieprzeczytany post autor: wsburroughs »
to ja na przymulone wieczory wole przytulic sie do zonki i pofiglowac z nia;) a nie tam jakies plejki czy inne shity, to dla dzieci
Uwaga! Użytkownik wsburroughs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków

Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.

Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"

Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.

Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór

Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.