uprawa na dworze lub w szklarni poprzez użycie specjalnych technik
ODPOWIEDZ
  • 34 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Tomek17 »
3
  • 34 / / 0
i jak???
  • 122 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Pryk-u »
pierwsze zdjecie zajebiste :D gratulacje , bedziesz miał trohe topa . Jak bedzie jeszcze dobry to juz wogóle pozazdrościć tylko[hociaż mam nadzieje ze u mnie nie bedzie gorzej], pzdro
  • 155 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kombajn »
ty to masz super, moja mala jest sporawa i tylko pare precikow jest , zero prawdziwych budsow :(
Uwaga! Użytkownik kombajn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 108 / 1 / 0
tylko pozazdroscic :-D gratulacje ziąąą ;-)
o o
 |
\__/
  • 34 / / 0
no to wporzo jak mowicie ze jest dobrze :-) a tak na wasze wachowe oko ile wyjdzie z tego gram
  • 17 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Gumis »
Tomek super ! Nawet nieźle Ci to zaczęło wyglądać, jestem po wrażeniem.

Na moje oko od 300-do 500 gie.

POZDRO
Uwaga! Użytkownik Gumis nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8 / / 0
Nieprzeczytany post autor: jedi! »
300-500gram ale chyba na mokro, z wlasnego doswiadczenia wiem ze po ususzeniu jest polowe mniej...
btw, bardzo ładny krzak, gratulacje!
  • 18 / / 0
Nieprzeczytany post autor: lukas2288 »
Ładna roślina ;)
Jakią odmiane kupować za rok, żeby tak urosła i była łatwa w hodowli?
Uwaga! Użytkownik lukas2288 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 17 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Gumis »
jedi! pisze:
300-500gram ale chyba na mokro, z wlasnego doswiadczenia wiem ze po ususzeniu jest polowe mniej...
btw, bardzo ładny krzak, gratulacje!

No to chłopie amerykę odkryłeś ! :-D
Uwaga! Użytkownik Gumis nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).