Wątki traktujące o muchomorze czerwonym (Amanita muscaria).
ODPOWIEDZ
  • 26 / / 0
Nieprzeczytany post autor: RASTAa »
no, tez trza bedzie sie wybrac :) a nie macie takiego strachu przed zjedzeniem muchorka??przeciez kazdy wie ze to trucizna ;) mi cieeezko bedzie sie przelamac zeby go wszamac (o rym!). Pozdro
Uwaga! Użytkownik RASTAa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 217 / / 0
.
Ostatnio zmieniony 23 grudnia 2007 przez ChestYakaMarkos, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 424 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Adam Selene »
podobno tylko chory psychicznie się nie boi
Ktos też powiedział, że nie ma ludzi zdrowych na umyśle, sa tylko chorzy ze stwierdzoną chorobą oraz tacy, których dopiero trzeba zbadać.

Kamro, skąd jesteś? Może jesteś z okolic Lublina? Chciałbym wiedzieć, czy gdzieś w okoicy rosną, a jak dotad żadnych dużych grzybów w lesie nie ma.
Uwaga! Użytkownik Adam Selene nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Nic, ni chuja u mnie. Tylko jeden, głęboko w krzaczora tylko, że nie był czerwony, a biały i różowiejący od połowy kapelusza, przy czubku ciemno różowy, wpadający w czerwień Oo Czyli ogólnie pusto... Jak ktoś z Gdańska znajdzie to mówcie proszę. Mam zamiar w tym roku zrobić zapasy amanit i psylusów na cały rok :D
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 28 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kamro »
Jestem zokolic tychów, a to niedaleko katowic, Grzybki juz prawie ususzone no to jutro sie ciekawy dzień zapowiada :-D. jeszcze moze kumpel jakie paloko przywiezie :-D.
Uwaga! Użytkownik kamro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 52 / 1 / 0
[quote="Kurwik"]
Mam zamiar w tym roku zrobić zapasy amanit i psylusów na cały rok ]

jak juz ktos w tym wątkiu pisal amanity sie szybko przeterminowuja
Uwaga! Użytkownik bob budowniczy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Tak ale czy ten ktoś próbował zamrażać amanitki??!! HAHA!!
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 424 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Adam Selene »
Po zamrożeniu zachowują właściwości dłużej? Ciekawa sprawa. Tylko najpierw niech się gdzieś pojawią.
Cholerna susza.
Uwaga! Użytkownik Adam Selene nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 52 / 1 / 0
ja dzisiaj bylem na poszukiwaniu. amanity sa ale jest ich bardzo malo, w chiagu 2 godzin znalazlem tylko 8 malych. na jeden trip bedzie :D

a co do zamrozenia to sprawdzona metoda czy tak tylko bedziesz eksperymentowal? zamrozisz je przed ususzeniem czy po?
Ostatnio zmieniony 18 sierpnia 2006 przez bob budowniczy, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik bob budowniczy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 28 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kamro »
A mi wpadł do glowy taki pomysł. Gdyby tak połączyc AM z MAOi(ruta stepowa). Co by dało i czy jest to bezpieczne? Moze ktos wie prubował?
Uwaga! Użytkownik kamro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Hiszpańska policja rozbiła komórkę kartelu. "To była twierdza marihuany"

W ostatnich latach Hiszpania stała się jednym z głównych punktów tranzytowych narkotyków do Europy. Jej strategiczne położenie na Półwyspie Iberyjskim — z długą linią brzegową, portami o ogromnym znaczeniu handlowym i Cieśniną Gibraltarską, przez którą prowadzi kluczowy szlak między Afryką a Europą — sprawia, że kraj ten jest szczególnie narażony na działalność międzynarodowych mafii narkotykowych. Najnowszym tego dowodem jest rozbicie w Walencji komórki tzw. Bałkańskiego Kartelu, jednej z najaktywniejszych organizacji przestępczych Europy Wschodniej.