Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 24 / / 0
Dziś z kumplem mieliśmy rozkminę. Jeżeli przyjmuję http://www.megapower.pl/activlab-thermo ... -4805.html to czy możliwa jest opcja przyjmowania również fety albo czegoś takiego? Ja argumentowałem że nie, z powodu podbitego metabolizmu ect.
Co wy na to?
  • 3309 / 21 / 0
Część składników to placebo, część jest szkodliwa dla zdrowia. Odstaw to najlepiej, to nie będzie wątpliwości. Takie sklepy wyciągają kasę od naiwnych, a w opisach produktów same superlatywy. Poczytaj o poszczególnych składnikach na poważnych stronach, a nie zakładaj, że to co napiszą jest prawdą. I w czym właściwie szybsza przemiana materii ma szkodzić przy braniu fety? Jedno jest pewne: te kapsułki, a tym bardziej feta, bardziej szkodzą niż pomagają. I jeszcze za to płacić tyle kasy... :nuts:
sqrt(666)
  • 749 / 86 / 0
Niby który składnik to placebo?
  • 37 / / 0
angor animi przecież spalacze tłuszczów takie jak kupił autor stosowane są przez osoby na co dzień zajmujące się uprawianiem różnego rodzaju sportów, przede wszystkim systematycznie uczęszczających na siłownię, w tym i osób mających spore pojęcie na temat suplementów. Jeżeli spalacz byłyby poważnie szkodliwy dla zdrowia to pisaliby o tym.

Spalacze nie mają sensu, jeżeli nie prowadzisz systematycznych treningów i nie masz dobrze dobranej diety, bo wtedy efekty będą mizerne, o ile wgl jakieś będą. Są różne spalacze, kiedyś mi proponowali abym zaczął od tych tańszych, bo są słabsze, te, po 150-wzwyż są mocne i nie polecane dla osób, które pierwszy raz będą to brali.
Uwaga! Użytkownik SmerfGargamel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1251 / 4 / 0
Przede wszystkim dieta i aktywnosc fizyczna! Spalacze to tylko dodatek.
Jedz duzo ale zdrowo. Przede wszystkim duzo bialka w diecie.

Spalacze laczone z amfetamina beda kurewsko niebezpieczne, fatalny pomysl.
Poczytaj dokladnie ich sklad...
Sama kofeina + amfa to porazka, nie mowiac juz o fenetylaminach czy tyrozynie zawartych w tego typu suplach
  • 1951 / 15 / 0
Astralnykutas, nie tłumacz mu, że najpierw dieta i aktywność fizyczna. Bo zdaje się, że to gościu na cyklu redukcjnym, więc siłą rzeczy ma zarówno dietę (tak dobraną, że Ty byś nie był w stanie na czymś takim wytrzymać) + jego aktywność fizyczna też jest tak duża, że miałbyś problem.

Osobiści na redukcję, polecam.... 2-DMPM! Serio. W dawkach 3-5mg w dni nietreningowe. Ładnie wypaca organizm, szybko podkreśla definicję. Tylko trzeba się zmuszać do jedzenia, bo inaczej katabolizm cię ZJE %-D Tylko na redukcji z desoxy udało mi się mieć widoczny kaloryfer :D
Ostatnio zmieniony 19 lipca 2012 przez 69plateau, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 37 / / 0
Stosowanie jakichkolwiek środków przyśpieszających chudnięcie, choć by zwykłą amfę uważam za debilizm. Bo zapewne i taka propozycja może paść. Niby schudniesz, na pewno schudniesz, w miarę szybko, ale to wyniszcza organizm i chuj tak na prawdę wie, jakie będą po tym konsekwencje bo to zależy od organizmu.

Sam wolę dietę, dobry trening i dać pół roku na schudnięcie tego, co na amfie bądź innych środkach mogę schudnąć w miesiąc czy dwa.
Uwaga! Użytkownik SmerfGargamel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1251 / 4 / 0
Poza tym zbyt gwaltowna strata i zmiana metabolizmu spowodowana tego typu srodkami badz nagla zmiana diety,
zaburzy procesy trawienia i bedzie gwarantowac tzw. efekt jojo, po zakonczeniu 'kuracji'.
Warto tez nadmienic, ze pod wplywem chociazby fety spalisz glownie miesnie a nie tkanke tluszczowa.
  • 303 / 1 / 0
Jadłem kiedyś podobny preparat przez ponad 2 miesiące. Regularnie grałem w nogę i się pilnowałem z jedzeniem (nie żeby jakaś super dieta) i spadło ze 3-4 kg. Miesiąc później poszedłem do roboty w budowlance, 9 kg w dół w 2 miesiące. Strata kasy, a przede wszystkim zdrowia - nie tylko moje zdanie.
Uwaga! Użytkownik nomas nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 37 / / 0
Dokładnie, nie ma sensu stosować czegoś co może źle wpłynąć na Twój organizm skoro można coś zrobić normalnie tj. wprowadzić dietę, siłownia, bieganie, rower, praca fizyczna i zawsze spadnie w dół.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody

Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?

Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.

15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii

Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.